![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
gosia andrzejewicz - bleeeh...
dlaczego ludzie katuje moje uszy takimi shitami ps. widzialam ja live *___* falszowala.. ze az strach bylo jej sluchac...
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Bardzo fajny teledysk ^^ Szkoda, że aqrat do Gosi Andrzejewicz...
|
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jest fajowski
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
B. fajne
![]() Szkoda tylko że w minucie 2:50 pokozałaś jak tam miała że jeszcze ćwiczy to śpiewanie. Podczas oglądania wkurzała mnie nuta nie lubie Gosi Andrzejewicz ,ale to nie może być minus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 11
|
![]()
A tak w ogóle, to w jakim programiku robiłaś?
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
W Movie Makerze, a zrobiłam to do Gośki Andrzejewicz, bo akurat mi scenki ze słowami pasowały, a w teledyskach właśnie o to powinno chodzić, nie?
Pozdro |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie lubię Gosi, ale teledysk jest naprawdę świetny
![]()
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Więc ja też nie lubię Andrzeja Gosiewicza,ale teledysk wyszedł naprawdę bardzo dobrze
![]() ![]() Trochę odstraszają mnie maxisowe postaci-jakbyś zrobiła je bardziej realistyczne (skiny,oczy itp.) byłoby ładniej ![]() I przydałoby się ściągnąć jakąś luksusową chałupkę z neta,bo ta troszkę łysa ;-) Ogólnie tak: pomysły i założenie wykonane w 100 %,ale trochę niedopracowana 'główna oprawa'-Simy,domy ![]() 8,5/10,myślę,że masz to 'wyczucie',pomnimo,że się na tym nie znam =) |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie wykonane. Mi tam nie wychodzą te teledyski. Obejrzałam dużo teledysków simowych. I Twój jest jednym z najlepszych
![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|