![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Bardzo fajne FS. Nie moge sie doczekać 3 odcinka
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Przez Ciebie gdy następny raz będę grał w TS2 będę nienawidził tego Przyjemniaczka
![]() Wciągające ;-) |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Podoba mi sie ale dla mnie dużym minusem są te wulgaryzmy. Jest ich tam za dużo, i nie przyjemnie mi sie czyta :wacko:
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
- Daniel… Andżelo, co masz na myśli?! – spytała drżąca Marysia
- Mamo, niech tata ci wytłumaczy! Zamierzam odejść tak jak Lilia! Andżelika pobiegła na górę, by spakować swoje rzeczy. - Nie! Andżelika! – krzyczał Daniel - Ja już nie wiem co ja mam robić! Dom na mojej głowie, Lilka uciekła, Andżi też ma taki zamiar! I jeszcze ty… - Marysia rozpłakała się - Maria, ta dziewczyna sobie coś zmyśliła! Jak mógłbym cię zdradzić?! ![]() - Już nie wiem czego się po tobie spodziewać. Już nie chcę… Ale masz mi natychmiast wytłumaczyć co… - I właśnie ci tłumaczę! Z nikim cie nie zdradziłem! Andżelika zeszła z pakunkami na dół. - Ty idiotko, nigdzie nie pójdziesz, masz dopiero piętnaście lat! – krzyczał Daniel - Nie jestem idiotką! Mamo, zadzwoń do naszej Kasi Langerak! Ona ci wszystko opowie! A teraz pozwólcie mi odejść! Marysia wstała i czuła, jakby miała zaraz zemdleć. - Andżeliko, nigdzie nie pójdziesz – powiedziała odbierając torby od córki. – Szukaj twojej siostry, zadzwoń może do Szczepana… - Nasza rodzina nie będzie się zadawać z murzynami! – Daniel walnął pięścią w stół - Może twoja nie, ale moja tak. – odrzekła Marysia zabierając córkę do górnego pokoju. Gdy weszły, Marysia nakazała Andżeli, by zadzwoniła do Szczepana i spytała go, czy nie ma u niego Lili. - Później zadzwoń do wszystkich koleżanek Lili, tutaj masz ich numery telefonu. - Dobrze mamo. I proszę, nie denerwuj się. – przytuliła mamę Andżi Marysia postanowiła zadzwonić do Kasi Langerak, która akurat była w domu Dona Lotario, miejscowego łamacza serc. - Całkiem seksownie wyglądasz w tym fartuszku… Zdejmij staniczek słonko… - zbliżał się do Kasi, gdy nagle zadzwonił jej telefon komórkowy. ![]() - Słucham? – odezwała się Kasia - Witaj Kasiu, tutaj Maria Przyjemniak. Muszę z tobą poważnie porozmawiać. Chcę się z tobą spotkać. ![]() - Koniecznie teraz? - Nie, jutro. Masz jutro wolne od pracy. Na spotkaniu wytłumaczę ci dlaczego. - „Właśnie mnie zwolniła…” – pomyślała Kasia - Jesteś tam? – spytała Marysia - Tak, oczywiście pani Mario. Kiedy i gdzie to spotkanie? - Myślę, że jutro o godzinie 7:00. Zależy mi na tej godzinie. - Dobrze, mogę przyjść. – powiedziała smutna Kasia - No to spotkamy się jutro! - Do zobaczenia pani Marysiu. Kasia rozłączyła się. - A teraz jesteś moja... – powiedział Don całując namiętnie Kasię ![]() Tymczasem w domu Przyjemniaków nadal trwały poszukiwania Liliany. - Andżi, czy dzwoniłaś do Szczepana? I do koleżanek Liliany? – spytała Marysia - Tak. Liliany nie ma u Szczepana, a jej koleżanki nic nie wiedzą. - W takim razie pójdę do Szczepana. Może ukrywa się u niego i specjalnie wmawia nam, że jej tam nie ma? - Może ja do niego pójdę? A ty w tym czasie zadzwonisz gdzieś? – zaproponowała Andżela - Dobrze, zróbmy tak. Andżela przebrała się i poszła. A tymczasem Liliana zawędrowała do „domu” Satanistycznej Grupy Zła. ![]() - „Wreszcie jestem wolna! Mogę się zapisać i mieszkać z moimi przyjaciółmi!!! Większe szczęście nie mogło mi się przytrafić!” Liliana podążyła do drzwi, zapukała. - Podaj hasło! – usłyszała zza drzwi. - Jestem nowa! – odpowiedziała - Ile lat i skąd. – zapytał głos zza drzwi ![]() - Piętnaście. Z Miłowa. - O cholera… Będzie problem. Liliana przeklęła i spytała: - Czemu?! - Bo my to z Miłowa raczej nie przyjmujemy… Chyba, że wygląd zmienisz… - Nie ma kur** sprawy! Chętnie się schowam przed starymi! „Głos zza drzwi” uchylił je. Był to mężczyzna w wieku około osiemnastu lat, wysoki, przystojny i uczesany jak punk rockowiec. Miał czarny makijaż. - Jaki kolor lubisz, suczko? – spytał - Czarny! – odpowiedziała Lila z radością – A ja masz na imię? - Jacek Pikwa. Jestem przewodniczącym naszej grupy. Noszę przydomek „czarnym ziom”. A ty? - Ja jestem Liliana. Możecie na mnie mówić „dupa”. „Czarny ziom” wybuchnął śmiechem. - Dupa? - No tak, bo chyba jestem niezłą laską, co? - No może za jakieś pięć lat nią będziesz, na razie wolę mówić na ciebie „suczka”. - Ok., nie ma sprawy! - Teraz muszę ci przedstawić resztę członków grupy. To jest Renata „Banana”, Patrycja „Picza”, Karol „Cnotka” i Zośka „Omega”. A to jest moi drodzy Liliana – „Suczka”. ![]() „Czarny ziom” poszedł napić się drinka. - A czemu w tym domu nie ma okien? – spytała Lila - Zdurniałaś?! Chcesz, żeby nas psy namierzyły?! – odpowiedziała Zosia - No fakt… A dlaczego „Czarny ziom” mówił mi, że z Miłowa to raczej nikogo nie przyjmujecie? - No bo w końcu cała ta nasza zaje***** organizacja znajduje się w Miłowie, kumasz te czaczę ziom? I potem mogą cię z łatwością znaleźć. – syknął Karol - No… Kumam. - No to teraz trzeba się zająć jej wyglądem! – powiedział „Czarny ziom”, zabierając Lilę ze sobą. Ciąg dalszy nastąpi... Ostatnio edytowane przez _czarna_mamba_ : 13.06.2007 - 13:41 |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Dalej te wulgaryzmy. Nieprzyjemnie mi się czyta, ale to jest wciągające. I szybko dodajesz odcinki. Czekam na 4!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A mnie się podoa to i to bardzo. Myślę, że to fotostory będzie jeszcze dłużej. Z niedoczekaniem czekam na kolejny odcinek jak zwykle moja ocena się nie zmieniła 10/10
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
mi się podoba, chociaż jeszcze teraz nie ocenię.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
jak dacie jeszcze parę opini to dam odcinek 4 :> kończe pisac VI odcinek :> a 4 jest moim zdaniem nudny...
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ojć !
Nie marudź i dawaj :> Fs fajne wnet bardzo ^^. Podoba mi się, że postacie są Maxisa ^^. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|