![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ught...! ja mam zawsze najwięcej 2 gości na impreze do przyjęcia...
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Hehe
Ja 5 ![]() Dobry licznik na sprawdzenie, kto ma jakiego kompa xD |
![]() |
#14 |
Reputacja: 12
|
![]()
To naprawdę zależy od parametrów komputera?
![]()
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Hmm... w sumie faktycznie to skacze. Zresztą nie wiem xD Może jednak od rodzinki zależy? Od ilości przyjaciół cy cuś...
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
A ja mam Ósiem
![]() Laaa... a tak na marginesie jak zrobic dobre przyjecie weselne ? (piszczie na prova bo zrobimy OffTopa) |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Nie sprawdzałam ostatnio, ale ja mam chyba 2 ;(
Cóż, zobaczymy, czy w rodzinie o większej ilości przyjaciół będe miała więcej, czy może to zależy od komputera? Mi się zdaje, że jednak od przyjaciół. Jak narazie u mnie kluby są puste :1smutny: Genialnie bo nawet nie ma kogo poznać. Ale zawsze można zaprosić tę grupę przyjaciół czy jak... |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Aby mieć więcej to trezeba mieć duzo ludzi w otoczeniu
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A u mnie maksymalną liczbę gości jaką mogę zaprosić na przyjęcie to dwie osoby. Natomiast na parcelach publicznych oprócz moich simów jest średnio po 3-4 innych. Jednak kiedy w otoczeniu wpisałam kod intProp MaxNumOfVistingSims (liczba) to mogłam zapraszać gości tyle ile dałam w liczbie, ale także na parcelach publicznych było nawet po 12 osób
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
ale fajny kod. dziekuje wam.wypróbuje wszystkiego.a ten kod intProp to jest szkodliwy dla gry tak jak boolProp??
Ostatnio edytowane przez Eámanë : 23.07.2007 - 17:55 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|