![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
w opcjach gry ustawiam (klikając na ikonę aparatu)
rozmiar zdjęcia na najwyższy i jakość też na najwyższą, będziesz mieć wtedy 600x450 -- ważne aby ustawić na moveobjects off przybliżyć się np. na stół wcisnąć klawisz "P" pauza - panel życia, robisz zdjęcia z panelu życia aby nie mieć kratek oraz ustawiasz ściany na wysokie, nie te pół migające tylko całe na wysokie wcisnąć "Tab" myszką wykadrować zdjęcie "+" przybliżasz "-" oddalasz klawiszem "C" - cykasz zdjęcie wciskasz "Tab" - wraca panel gry, ponownie wciskasz klawisz "P" - zwalniasz pauzę możesz znów wpisać kod moveobjects on powodzenia ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Dzięki Naomi ! Teraz działa
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
abyśmy opatrzyli nasze oczka, wiesz simów, zdjęć z simami, grania, simowania nigdy nie za dużo xD dawaj, dawaj ![]() nie całuje się z dziewczynami ale dla Ciebie zrobię wyjątek, wiesz za co ![]() no to :* |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Prosze , a oto co mi sie udało dzieki Naomi ![]() Nie wiem czy tylko mnie , ale jeszcze troche wydaje mi się zamazane |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Brawo!śliczna Simka!
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A ja jak robię zdjęcia w the Sims 2 to potem one gdzieś przepadają :wacko:
Nie ma ich w ogóle w folderze "Storytelling" ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Idil szukaj w Moje Dokument/EA Games/Neighborhoods/n00[numer otoczenia 1 - Miłowo, 2 - Dziwnowo, 3 - Werona, kolejne liczby Twoje otoczenia]/Storytelling
Jeśli i tam szukasz to nie wiem. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|