![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Zgodzę się z Koroną. Kominek za blisko sofy. I nawet jak się napali w kominku to sofa stanie w płomieniach. Druga sprawa - kuchnia. Rustyklalne szafki na dole nie pasują raczej do nowoczesnych wiszących z Murano. Kolejnym błędem jest lodówka stojąca w miejscu okna... Podobnnie szafa w sypialni. Również zasłania okno.
Jesli miałabym poprawiać ten dom - w I rzędzie pozbyłabym się murano bo nijak nie pasuje do reszty wnętrz. Co do otoczenia domu - ogródek faktycznie łysy. Należaloby go trochę podopieszczać. Bryła. Dość płaski dach sugeruje nowoczesne wnętrza - zaś okna i drzwi ewidentnie pasowałyby raczej do babciowego stylu. Alebo zmienić okna albo bryłę. |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bez firanek, czy zasłon, to tak "nago", ja bym w czymś takim żyć nie umiała. Mało atrakcyjny dom, trochę mebli, jakiś wystrój, ale nic zachwycającego. Ot, takie sobie, za zwykłe.
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 11
|
![]()
Nawet fajny, ale ogródek kiepski :/ Nic w nim nie ma poza basenem. Reszta mi się podoba, oprócz ścian w łazience, bo nie lubię cegieł we wnętrzu domu. 7/10
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Oo jakos tak mało widzi mi się ten domek. Zadnego ogrodu niema ani nic .. w tym salonie kanapa jest za blisko kominka. słaby domek, wg mnie. i bryła nieciekawa 5/10
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Jest fajny, ale momentami pusty, 9/10.
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Mi sie podoba prawie wszystko a najbardziej meble w kuchni ale w niej jest za blado. Salon i jadalnia mi sie podoba. tylko w nietorych pomieszczeniach uzylas chudych mebli (krzesel). A w tym pokoju na koncu zla tapeta Nie pasuje ale na zewnatrz dom bardzo mi sie bodoba. Ocena 7/10
Ostatnio edytowane przez Kubcia : 19.07.2007 - 16:51 |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się układ kuchnia - jadalnia - salon.
Łazienki nie widać, ale skoro mała to nie będzie na - ![]() Powinny być fundamenty, ładniej by wyglądało. Bryła standardowa. Oceniam domek 8/10 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Zewnątrz: Bryła przypomina mi takiiego głupka. Nie podoba mi się. I tak trochę jakby... Pusto?
3/10 W środku: Mam dwa zastrzeżenia. W kuchni nie pasuje mi to, że lodówka stoi "na" oknie, a ogolnie w całym domu troche smutno. Dodaj jakieś wesołe obrazy, kwiaty. 8,5/10 Całość: 7/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|