![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co do poprzednika - oficjalniej się nie dało O_o ??
Jak na pierwszy dom to jest całkiem nieźle. Bryła jest taka sobie, ja wole bardziej nowoczesne. Wnętrza mi sie nie podobają, ale jak już mówiłam - jak na pierwszy raz jest w miare dobrze. Prosze cie, pościągaj sobie jakieś dodatki, polecam Holysimoly, sims2credible, muranomobilia.
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Fajny dom i nie radze ci sciagac po tysiac dodatkow jak to niektorzy robia.
Bryla taka standardowa, ale ladna. Ogrod przyjemny, bo dzieci se moga pobiegac, a nie jest zagracony drzewami i krzaczorami. Wnetrze mi sie bardzo podoba, bo nie zabardzo lubie nowoczesne domy, a jedyne co mi nie pasuje to dziwna symetria w sypialni doroslych. I mowie ci nie sciagaj ogromu dodatkow z neta, bo to zwalnia kompa, a na dodatek wcale nie poprawia jakosci domu(bo niby jak), a maxisowe mebelki sa bardzo ladne jak robisz dom nienowoczesny. Wszyscy mowia, zebys sciagal dodatki, bo maxis nie zamiescil rzeczy nowoczesnych, a wiekszosc uzytkownikow tego forum lubi domy w takim stylu. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Witam! To mój pierwszy post. Dobrze przejdźmy do domku
![]() WG mnie jest b. dobrze wykonany! Dostajesz także big+ za cleana! ogółem 9,5/10 bo trochę za mało w ogrodzie... mógłbyś dać downloada? |
![]() |
#14 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Powiem tak. Jak na domek bez żadnych dodatków neta jest ok. Ale jednak mam kilka uwag.
Pokój dziecka jak dla mnie jest brzydki te kolory sa za ostre jak dla mnie... W ogródku jest za mało roślin fakt jeziorko fajne ale i tak czegos mi tam brakuje ![]() ![]() Najbardziej podoba mi się kuchnia ![]() ![]() jak za domek clean daję 9/10 Pozdrawiam ![]()
|
|