![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
I powiedz mi jeszcze jak przeinstalowac ge?tnz.ze odinstalowac i ponownie ja zainstalowac? Bardzo ci dziekuje za odp. |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
A co jak wejdę do jakiegoś otoczenia i jest taka właśnie jakby 'gazeta' na wszystkim w danym otoczeniu a w dodatku mieni sie na czarno - czerwono? Dodatki skanowałam..
Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 09.11.2007 - 18:26 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Sorry ,że post pod postem, po pierwsze.
Wyjaśnię może tą sprawę ; Miałam krytycznie mało miejsca na dysku C ( tam miałam zainstalowaną 2 i zwierzaki ( błąd mój ) . Postanowiłam przenieść en folder EA GAMES z dysku C na E.. no i później znowu przeniosłam na C, bo mi się zachciało grać ale jak włączyłam to wszystko jest (w domkach tak samo, a nawet niektóre simy) jest jakb w gazecie i miga na czerwono czarno lub niebiesko.. ![]() ![]() na simach wygląda to tak (fota wzięta z pierwszego posta) http://img340.imageshack.us/img340/3571/fu1hg7.jpg tylko,że nie tylko twarz, ale i włosy i skóra jest w gazecie.. w domu nie mam zdjęcia Wszędzie w domach jest ciemno..masakra..pomocy! ![]() Okolica; http://www.fothost.pl/upload/07/45/b198397b_buu.jpg I jak wchodze do trybu tworzenia rodziny to... 'Działanie programu zostało zakłócone, aplikacja zostanie zamknieta' ![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 10.11.2007 - 10:03 |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No niestety nikt nie może nam pomóc...przez takie rzeczy odechciewa sie grac.Sprawdzalam dodatki,przeinstalowalam gre..zostalo mi jeszcze zainst.nowych sterownikow niestety niewiem gdzie ich szukac...a gra wyglada tak jak wygladala poprzemieniane skiny,czarne albo w cyfry...
Jeszcze jedno jak usunelam folder z dodatkami z neta to wszystko bylo OK.Ale jak wgralam znow do gry problem z now powrócił.Takze juz napewno wiem ze jest wadliwy dodatek tylko który????HELLPP!!!!!!!! Ostatnio edytowane przez alita : 11.11.2007 - 15:01 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Jest taki program już nie pamiętam jak się nazywa,ale widzisz w nim dodatki, które są złe czy coś takiego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|