![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Szczerze? Potężna kobyła. Jak się patrzy na rzuty - masz zbyt dużo wolnych przestrzeni. No i strasznie pomieszałaś style. Ot np błyszczące biurko i wiszący bambusowy fotelik z tropików. Biala ultra modern kuchnia na tle wazonów z suszem i pseudo japońskich tapet. Klimatycznie ale z lekkim bałaganem. Natomiast duży plus,za to że Ci się chciało to urządzać tylko dla 2-ki simów i za romantyczne widoczki na morze.
Ostatnio edytowane przez Margierytka : 15.07.2007 - 09:41 |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Jeszcze oprócz 2 simów jest roboy, pies i kot ![]() Dziekuja za ocene ![]() ![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem, jak delikatnie ujednolicisz style to będzie prawdziwa perełka. Poważnie. Na Twoim miejscu rozjaśniłabym odrobinę wnętrza i zrezygnowała na razie z japońszczyzny.
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Może przy odrobinie chęci i czasu poprawie domek, ale powiedz mi jedno - Czego w ogóle mam sie pozbyć z domu?
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
DOm świetny niemam zastrzerzeń!! Podoba mi się widok na morze.
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
łał... ale willa
10/10
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Widze że Państwo Chanel nieźle są dziani $$$ ;-) W wielu projektach użytkownicy chcieli stwożyć wille, z tego co pamietam to żadnemu to sie nie udało az to tej pory! Podłoga z marmuru,tysiące świateł, barek, piekne widoki - można by było tak wymieniać w nieskończoność. \uważam iż ta praca powinna stać się wzorem dla tych, którzy planują zbudować wille.
10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Yo, domek super ale ta poprzedni domek super, ten trochę gprszy ale i tak 10/10!!!!! Bosko
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Domek z przesytem, ale ja takie lubie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|