|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
ładny domek naprwde bardzo milutki
ale jak zrobić żeby podłoga tak pięknie błyszczała? ![]() powiedzcie jeśli wiecie ~sunny~ ![]() Niektóre szczyty można zdobyć tylko razem. Ostatnio edytowane przez treys : 26.01.2008 - 14:06 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
No więc tak:
ZEWNĄTRZ: Tutaj się przyczepię, bo wiem, że stać Cię na więcej ![]() ![]() ![]() OGRÓD: A raczej jego brak... Przydałaby się jakaś ławeczka, drzewko... Ale biorąc pod uwagę to, że rodzina dopiero się wprowadziła... Nie będę wcale oceniać... ogrodu oczywiście... BRYŁA: Jak już pisałam, zwykła i prosta, te okna troszkę mi nie pasują, jakies drewniane byłyby lepsze. Ale drzwi są ok ![]() WNĘTRZE: Ślicznie!!! Inaczej tego nie umiem nazwać ![]() ![]() RAZEM: Nie liczyłam ogrodu więc będzie 21/30 UWAGI: Wiem juz teraz Olliss, że masz wielki smak tak jak ta rodzinka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Kasia |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Aż mi się lekko zrobiło na duszy jak zobaczyłam pokój dzienny
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bardzo podoba mi się domek daje 10/10.Dom super!!!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bardzo sympatyczne miejsce. Z zewnątrz co prawda nie ma czego oglądać, ale środek nadrabia.
Najbardziej podoba mi się kącik na zdjęciu numer 7. Marzę o czymś takim ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
~sunny~ masz w pierwszym poście na dole
![]() A dom 1o/1o nie mam żadnych zastrzeżeń jak nie chce ci się zaglądać to masz : http://www.muranomobilia.com/product...millenium.html |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
ladny 9/10 minus za dach
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
moim zdaniem przedobrzyłaś z bryłą. jest zbyt kosmiczna(heh) na taki malutki ciepły domek. w środku jest całkiem, całkiem. nie podoba mi sie ściana w jadalni i to coś co jest na oknach,dach no i brak ogrodu, moja ocena to 6,5/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła może być, ale bez ogrodu jest strasznie pusto. W środku ślicznie ciepłe kolory oddają miłą atmosferę. Daję 9,5/10
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
bryła- za dużo kombinowania, nudna 4/10
ogrodu w ogóle nie ma, więc ocenka wiadomo jaka wnętrze- ciekawe, przytulne, ciepłe, ale jak dla mnie za dużo różu. Poza tym czy mi się wydaje, czy na dywanie w jadalni jest położone owe podłogowe "lustro"? poza tym nie widze łazienki ani gabinetu 7/10 ogólnie -fajne dodatki, ogólnie mi się podoba, ale popracuj jeszcze nad wyglądem zewnętrznym domu i ogrodem. pozdrawiam |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|