Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.08.2007, 13:18   #11
Qué'lee
Guest

Domyślnie Odp: Drugi nowoczesny dom by mikunio1

Fajny domek, ale skiciałeś kolo robotę na zewnątrz troche zbyt dużo tych krzczorów.
Ocenka pozytywna:8/10

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.08.2007, 16:33   #12
mario

Reputacja: 20

No to zaczynam .

Bryła: Ojojojoj.... Aż mi głupio to powiedzieć... paskudna... Rzeczywiście przypomina szpital, w dodatku połączony ze szklarnią . Zdecydowanie mi się nie podoba, zwłaszcza że nie lubię piętrowych domków (2-piętrowy to jeszcze, ale 3-piętrowe?). Za dużo szkła... 5/10.

Ogród: Nie no, to jest przesada. Wszędzie jest... nasrane :smirk: kwiatami i krzewami, żadnego przepływu powietrza... Mam wrażenie, że te rośliny tam zaraz pozdychają . Zdecydowanie za dużo roślin. Sztuka robienia ogrodu, to nie jest napchanie jak największej liczby kwiatów! Tu chodzi o inteligentne rozmieszczenie drzew, kwiatków, sadzawek, pagórków, mostków itp. Nie wiem czym się kierowałeś podczas robienia ogrodu... 3/10.

Wnętrze: Tu już lepiej! O wiele! Masz dobry gust, to widać. Szkoda, że zdjęcia są tak nieumiejętnie zrobione. Na drugi raz staraj się pokazać jak najwięcej wnętrz. Jedyne co mnie razi to lustrzana podłoga i za dużo mebli obok siebie. Z lekka chaos panuje w tym domu. I te dywany obok siebie, jeden w dodatku na ukos... Cieszy mnie spora ilość zieleni! Brawo, naprawdę. Masz u mnie za to +3 pkt do wnętrza. Kuchni nie za dużo widać, ale z tego co widzę, to wybrałeś ładne meble, lubię je. I przynajmniej są jakieś ozdoby na tych blatach. Fajnie . Łazienki za dużo nie widać, bo dałeś zdjęcie niemalże rzutu. Hal mi się podoba, dużo kwiatków, fajnie. Niestety 2-3 zdjęcia mi się nie otworzyły . Nie podoba mi się ta cała ściana oszklona (jak szklarnia...), ale są tam kwiatki . Sypialnia też jest fajna, znowu dużo kwiatków, super! A pokój z kwiatami to już w ogóle jest świetny! Pokoju rekreacyjnego nie oceniam, bo to tylko pokój rekreacyjny, to co tam . Sypialnia chłopaka tez jest fajna, tylko gryzą mnie te lustrzane floory. No i znowu kwiaty, podoba mi się . Łazienki praktycznie są wszystkie takie same, więc ocenię wszystkie za jednym zamachem. Mogą być. Najważniejsze, że są kwiaty. Właściwie to wnętrza mi się podobają, odejmę 0.5 pkt za lustrzane podłogi. 9.5/10. (Szkoda, że za bryłę i ogród dałem tak mało, bo byłby naprawdę dobry wynik )

5/10
3/10
9.5/10
------
17.5/30 (całkiem niezły wynik, ale pamiętaj, że wnętrze jest dla mnie najważniejsze, więc jest bardzo dobrze )
Pozdrawiam, Désignér
mario jest offline  
stare 17.08.2007, 18:24   #13
Lilith

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał mikunio1
Idziemy na wewnątrz domu
Idziemy na wewątrz domu??? Chyba do wnęrza domu?? :wacko:
Lilith jest offline  
stare 17.08.2007, 18:58   #14
Coli
Guest

Ile tam kwieciwa O_O moje zdanie:
Bryła kompletnie nie w moim stylu ale jeśli Tobie się podoba...
Wnętrze może być chodź za dużo tam wydziwiasów z ścianami tu ukos tak ukos trochę jak labirynt (nie zwracaj czasem na moje zachowanie) ale umeblowanie jest jak najbardziej w porządku.Jedno jest pewne zmieniłaś domek nie do poznania Pozdro:*

stare 18.08.2007, 14:23   #15
dMickey13
Guest

Cytat:
Napisał mikunio1
Dziękuję wszystkim. Dzisiaj buduję, a jutro wstawie.
Dzisiaj nie mogęgrać na kompie, bo mam plytę złamaną. ;( ;( ;( ;( :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny: :1smutny:

stare 18.08.2007, 18:01   #16
Tittellë
Guest

Domek nawet fajny. Z wyjątkiem kilku szczegółów:
Bryła mi się podoba. Nie mam do niej zastrzeżeń, lecz mogła być troszkę mniejsza 9/10
Ogród jest strasznie dużo roślin. Ogródek powinien mieć wiele "żywych ozdób" ale nie powinno być aż tak tłoczno 6/10
Wnętrze mi sie podoba nawet bardzo... Tylko niektóre meble są trochę chaotycznie porozmieszczanie. Jedynym pomieszczeniem, które mi sie w ogóle nie podoba jest ten pokój z kwiatkami, bo porostu nawaliłaś tam jak najwięcej zieleni i postawiałaś dwa fotele i na tym koniec. Więc moja ocenka to 8/10
Wynik końcowy: 23/30 czyli nawet dobrze
PS. Nie bierz sobie mojej oceny za bardzo do serca, bo to... Tylko ja xD
Pozdrawiam Tittellë

stare 18.08.2007, 22:24   #17
Isia_xD
Guest

Bardzo pomysłowy ale przesadziłąś z roślinami

stare 19.08.2007, 12:44   #18
Chmelcor
Guest

Mimo, ze za bardzo nowoczesny(ja lubie poprostu nowoczesne)to i tak bardzo mi sie podoba ze wzgledu na duza ilosc kolorow i piekny ogrod.
Na Zewnatrz-9/10
Wewnatrz-7/10

stare 20.08.2007, 11:21   #19
logusia
Guest

super, ale mam pytanie skad masz te wszytkie meble? okna i schody?

stare 20.08.2007, 16:35   #20
Fjuu
Guest

Według mnie bryła jest zbyt kwadratowa ,a w ogrodzie ogrodzie nawalone za dużo roślin.Nie podoba mi się stół do bilarda ,nie pasuje tam.Reszta jest okej. 6/10

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania