![]() |
#12 |
Reputacja: 20
|
![]()
No to zaczynam
![]() Bryła: Ojojojoj.... Aż mi głupio to powiedzieć... paskudna... Rzeczywiście przypomina szpital, w dodatku połączony ze szklarnią ![]() Ogród: Nie no, to jest przesada. Wszędzie jest... nasrane :smirk: kwiatami i krzewami, żadnego przepływu powietrza... Mam wrażenie, że te rośliny tam zaraz pozdychają ![]() Wnętrze: Tu już lepiej! O wiele! Masz dobry gust, to widać. Szkoda, że zdjęcia są tak nieumiejętnie zrobione. Na drugi raz staraj się pokazać jak najwięcej wnętrz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5/10 3/10 9.5/10 ------ 17.5/30 (całkiem niezły wynik, ale pamiętaj, że wnętrze jest dla mnie najważniejsze, więc jest bardzo dobrze ![]() Pozdrawiam, Désignér |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Ile tam kwieciwa
![]() Bryła kompletnie nie w moim stylu ale jeśli Tobie się podoba... ![]() Wnętrze może być chodź za dużo tam wydziwiasów z ścianami tu ukos tak ukos trochę jak labirynt ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Domek nawet fajny. Z wyjątkiem kilku szczegółów:
Bryła mi się podoba. Nie mam do niej zastrzeżeń, lecz mogła być troszkę mniejsza 9/10 ![]() Ogród jest strasznie dużo roślin. Ogródek powinien mieć wiele "żywych ozdób" ale nie powinno być aż tak tłoczno ![]() Wnętrze mi sie podoba nawet bardzo... Tylko niektóre meble są trochę chaotycznie porozmieszczanie. Jedynym pomieszczeniem, które mi sie w ogóle nie podoba jest ten pokój z kwiatkami, bo porostu nawaliłaś tam jak najwięcej zieleni i postawiałaś dwa fotele i na tym koniec. Więc moja ocenka to 8/10 Wynik końcowy: 23/30 czyli nawet dobrze ![]() PS. Nie bierz sobie mojej oceny za bardzo do serca, bo to... Tylko ja xD ![]() Pozdrawiam Tittellë ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bardzo pomysłowy ale przesadziłąś z roślinami
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Mimo, ze za bardzo nowoczesny(ja lubie poprostu nowoczesne)to i tak bardzo mi sie podoba ze wzgledu na duza ilosc kolorow i piekny ogrod.
Na Zewnatrz-9/10 Wewnatrz-7/10 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
super, ale mam pytanie skad masz te wszytkie meble? okna i schody?
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Według mnie bryła jest zbyt kwadratowa ,a w ogrodzie ogrodzie nawalone za dużo roślin.Nie podoba mi się stół do bilarda ,nie pasuje tam.Reszta jest okej.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|