|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
Pies : |
![]() ![]() ![]() ![]() |
88 | 100.00% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ja lubię pieski, ale kotów nie za bardzo. Psy, rzeczywiście, ciężko je poddać tresurze, ale się opłaca, bo zdobywa się później nagrody na tych ... no ... wystawach, czy czymś tam.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
kotki jest latwiej trenowac. jak jest rodzinka Kat i tam mieszka taka babcia z kotkami to ja zrobilam se hodowle kotow........ i wszystkie polowaly w jej ogrodku na te kroliki czy jakies tam
kotki latwiej jest trenowac |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ja miałam kiedyś kota, który o wiele bardziej lubiał psy. Z innymi kotami miała na minusioe, ale zatem psy to przyjaciele ... dziwnie no nie ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze kupuje pieska z kotem, bo są z tego największe korzyści-kot będzie łapać te królikiitd.pies będzie mi towarzyszył
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wypowiem się tylko na temat sondy: duzo możliwości wyboru
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
ja lubię psy i koty
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Kiedyś kupiłam psa i dałam na imie Sasza.Kiedy już pobył u mnie pare dni zaczął się dziwnie zachowywać.(skakał,kulał się i szczekał)nie wiedziałam o co mu chodzi a pod wieczór przyszedł skunks (czy coś podobnego)i się zaczeli bić.
![]() P.S. Czy można załatwić tresera dla psa? ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Zdecydowanie psiaki. Co prawda wiecej z nim trudu i mniej pozytku niz z kota (ale kot nie pogoni Wiesi
![]() ![]() ![]() ![]() Kiedys mialem ogrodek i psa i piesek mogl tam pojsc i mi ogrodka nie zniszczyl ? Moze dlatego ze nie hodowalem pomidorow (nie znosze ich!)?] A, mojej siostrze piesek kiedys wykopal dolek na kaflowanej sciezce :lol: jak on to zrobil? |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
A mój ulubiony piesio ciagle sika na grządki więc moja simka nie musi ich potem podlerwać!Ale nie pozwoliłam jakoś simom potem tych warzyw zjeść i sprzedali je.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|