![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Robisz naprawdę świetnych simów /simki tez nie gorsze, ale nie w moim typie/ ; ) Dwóch panów sobie podkradłam, chociaż narazie nie mam zainstalowanej gry, ale sobie poczekają. Bardzo przystojni. A tak na marginesie, skąd jest popielniczka z papierosami, która leży na stoliku, na tej drugiej fotce, jeśli można wiedzieć ; ))
Edit: Dzięki. Ostatnio edytowane przez chouétte : 15.09.2007 - 17:44 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
chouétte przykro mi ale nie pamiętam
![]() Pozdrawiam. Ps. Dziękuję za prze mile komentarze. Nie wiem co mam powiedzieć. Brak mi słów ale to Wy jesteście moim motorem napędowym. To dzięki Wam się rozwijam. Całuję. Dorothea. |
![]() |
#15 |
Reputacja: 12
|
![]()
Super simy. Tylko ten cały Stiven mógłby mieć trochę większą głowę, bo w porównaniu z tuszą jest jakaś taka mała ;O Albo mi się wydaje.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zwykle piękny :* 10/10
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Simy i simki w Twoim wykonaniu są wspaniali ^^ Podziwiam, i gratuluję talentu ^^
|
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ładne simy i simki, choć simy ładniejsze ci wychodzą. Świetne zdięcia, masz talent
![]() Oby tak dalej. Pozdrawiam
#19 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Następny Sim to Mike. ![]() ![]() Skintone : by Dorothea oczy : by Mango włosy : by raonsims ( niezawarte ) brwi : by Helaene szczecina : by maxis broda : by maixs makijaż maska : by A.S.K krdka do oczu : Julian biżuteria : Aikea Guinea ubranie Ubranie :by Aikea Guinea ( niezawarte ) Zapraszam do komentowania oczywiście Sim do pobrania ze strony http://simart.bnx.pl/ Zapraszam serdecznie. Dorothea |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Może sprawi Ci to przykrość ale ci simowie, które ostatnio "wyprodukowałaś" w ogóle nie są w moim typie. Nie obraź sie, ale to jest tylko moje zdanie
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|