![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Przenieś z "moje dokumenty" folder "Ea games". Jeśli masz jeszcze jakieś gry z ea, to przenieś tylko folder "the sims2".
Odpal grę i zobacz czy jest dobrze. Jeśli tak, to z tamtego folderu, który przeniosłaś, skopiuj folder z domami. Nie wiem, jak się nazywa, ale może ktoś pomoże... |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Myślę, że tutaj pomoże tylko reinstalka simów. Nie chcesz stracić ukochanego domku? spakuj go do pliku. Nie wiesz jak? Jak dobrze pamiętam to kliknij na jakiś dom, tam będzie gdzieś ikonka a jak na nią najedziesz to będzie "spakuj parcele do pliku" coś w tym stylu
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Spróbuje któryś z tych sposobów
![]() Alatariel, a jak będzie wszystko okej jak przeniosę 'Ea Games' to co mam później zrobić ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 24.09.2007 - 18:43 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Możesz domek spakować bez rodziny
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Wtedy spakuj domek. Albo skopiuj "Neightbords" i wklej do nowego folderu "Ea games", który Ci się utworzy, i to nowe "Neightbords" zamień z "Neightbords" ze starej gry...
|
![]() |
![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
To chyba wina "boolprop testingcheatsenabled ..." mogłaś przez przypadek wcisnac polecenie usunięcia wszystkich simów z okolicy, bo o ile pamiętam jest takie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Tak, ale w innych maxisowskich rodzinkach są simy
![]() ![]() ![]() EDIT: Mój temat został usunięty :/ Ostatnio edytowane przez kornelia911 : 26.09.2007 - 13:46 |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Okej..tamten post już nieważny. Pokazywało mi się sprawdzanie dysku i mi usunęlo błędne koło
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|