|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Dom z zewnątrz: Bardzo ładny. Ale mogłeś dać inne kolory. Brąz też jest ładny ale sądze, że lepiej było by kiedy kolory były jaśniejsze. Ale cuż. Jest tak jak jest : ) . A ogródek... Meble nie pasują. Wnętrza: Bardziej mi się podoba niż druga wersja. Kolory są bardziej spokojne. Kuchnia jest ładna. I proszę byś podał link do tej lodówki proszę. Łazienka ładna ale bardziej podoba mi się w drugiej wersji. Salon mały ale fajny : ) . I jeszcze sypialnia mi się bardziej w drugiej wersji podoba. Ocena całkowita: 48/50 |
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 13
|
Całkiem ładnie. 8/10 (4+)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 22
|
Oba domki są świetne. Żebym i ja takie potrafiła robić...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 20
|
Ponieważ pokazałem mojej mamie wnętrze i ona uznała, że jest ciemno i bardzo piwnicznie przez te cegły (a ona się trochę na tym zna
, to postanowiłem je usunąć i zamiast nich wstawić farby mojej własnej roboty. Dużo nie zmieniłem, tylko trochę kuchnię, no i kolor ścian. Popatrzcie:Kuchnia: Widok od kuchni na korytarz: Salon: Kącik komputerowy: ![]() Sypialnia: ![]() Słaba jakość zdjęć spowodowała, że ściany się zrobiły ciemniejsze. No ale trudno, nie jest aż tak źle.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 16
|
Nie no, teraz jest chyba gorzej... ta kuchnia wogóle nie pasuje, rozumiem jakbyś cały dom przemalował, no ale teraz to wygląda dziwnie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Mi się bardziej podoba. Kuchnia jest fajna
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 22
|
Kurka...to co było przed i to co jest po tej poprawce jest poprostu zajefajne. Tylko pozazdrościć talentu...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
teraz w kuchni jest za czerowno.
w pokoju regał na ksiązki nie pasuje do reszty i jeszcze ten kwiat ,beznadziejnie to wygląda.nie lepszy by był poprostu jakiś fajny kwiat bez tego regału? a sypialnia jest prawie taka sama jak była. |
|
|
#9 |
|
Guest
|
Fajnie. Naprawde mi sie podoba - bryła, wnetrze itp. Ladne zdjecia. 9/10
|
|
|
#10 |
|