|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Oh-o. Zakochalam sie, tylko dach troche jest smieszny :shifty:
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Bardzo podoba mi się ten dom a zwłaszcza ogród. Wewnątrz również wszystko jest OK. Dobrałaś ładne meble. Wszystko mi się w domku podoba.
*** OCENA 10/10 |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Doceniam to, że nie użyłaś dodatków z Internetu.
Bardzo podoba mi się pomysł z żołnierzykami ustawionymi w szeregu pod ścianą. 8,5/10 3maj się Fimbrethil |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle bardzo ładnie Irbis. Przed modernizacją domek nie podobał mi się ani trochę, jednak później z przyjemnością wprowadziłabym tu moich simów.
Cieszę się, że opisujesz mieszkańców i historię domów, które budujesz, uwielbiam czytać takie teksty. Domek z zewnątrz prezentuje się całkiem nieźle, choć kształt bryły, niezbyt mi się podoba, ale w końcu to nie ty ją budowałaś. Wnętrze wygląda jak z prawdziwego ludzkiego mieszkania, bardzo przytulne, ogród jest prześliczny. Nie będę się rozpisywać: 10\10 oczywiście ![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek jest świetny!Kuchnia przepiękna!Wszystko mi sie bardzo podoba
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak dla mnie to zabardzo kwiecisto. Ogólnie to dom sprawia wrażenie wiejskiego i przyjaznego
![]() P.S. Alicja ma bardzo ładne włosy ![]() pozdrawiam ^_^ |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Śliczny. 10/10 Jak zrobiłaś te schody? (w środku).
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i co ja mam powiedzieć? Hmm... No poprostu: "Cud! Miód!"
Najlepsze rzeczy/pomieszczenia wg. mnie: -Prysznic na parterze -Wyposażenie kuchni -Łazienka na piętrze -Ogród ![]() 100/100- jak by było można... 10/10- w rzeczywistości. |
![]() |
![]() |
#10 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Dziękuję za Wasze wypowiedzi. Cieszę się, że domek Wam się podoba, choć jego wystrój jest prosty ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|