![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
No i co ja mam powiedzieć? Hmm... No poprostu: "Cud! Miód!"
Najlepsze rzeczy/pomieszczenia wg. mnie: -Prysznic na parterze -Wyposażenie kuchni -Łazienka na piętrze -Ogród ![]() 100/100- jak by było można... 10/10- w rzeczywistości. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Dziękuję za Wasze wypowiedzi. Cieszę się, że domek Wam się podoba, choć jego wystrój jest prosty ![]()
![]() |
#14 |
Reputacja: 20
|
![]()
Dziewczyno! Ale ty masz cudowne pomysły! Pozazdrościć talentu!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
ładny, tylko ten telewizor kompletnie nie pasuje...
#16 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek. Dopacowany i pomysłowy. Wspaniałe jest że potrafisz zrobić takie cudo z maxisowskich w większości dodatków.W sypialni Alicji tylko to łóżko chba by łądnniej wyglądało w ciemniejszym jego odcieniu, ale tak też jest ślicznie. Podoba mi się pomysł aby lilie wodne przenieść kodem na ziemie, fajnie to wygląda. Nie będe oceniać liczbowo bo niezawsze mi coś wyjdzie (dodam, pomine...), ale napisałam. Pozdrawiam i jeszcze raz superrr... domeczek !
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Dzięki za odpowiedź. Jakie masz dodatki do simsów?
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Oh-o. Zakochalam sie, tylko dach troche jest smieszny :shifty:
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Bardzo podoba mi się ten dom a zwłaszcza ogród. Wewnątrz również wszystko jest OK. Dobrałaś ładne meble. Wszystko mi się w domku podoba.
*** OCENA 10/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Super
![]() ![]() Ogród jest poprostu ZNIEWALAJĄCY ! ![]() Jedno co mi się nie podoba to ogormna ilosć kwiatów w salonie , ustawionych jedno na drugim... ale to tylko taki drobny szczegół ;]] w końcu właścicielka kocha kwiaty. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|