![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
AAAAA I tu Cię mam!!!! :laugh: Do 4PR powinno być 1300 MHZ
A do podstawki 800 MHZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Karta graficzna: NVIDIA GeForce FX 5500
przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, mam nadzieję, ze ktoś jednak pomoże mi rozwiązać mój problem... |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przede wszystkim zawsze miej sporo wolnego miejsca na dysku C (2GB to bodajże minimum). I myślę, że problem jest raczej w systemie (chyba że wadliwa gra). Moja rada to przerzucenie save'ów na inną partycje i sformatowanie C (troche to roboty, ale każdy komputer to uwielbia xD). I najlepiej po zainstalowaniu odpal grę bez swoich zapisanych Simów dla sprawdzenia czy wszystko działa. Nawet przy każdym dodatku oddzielnie, dla pewności. Chyba, że problem w karcie graficznej, nie znam się na nich, ja mam NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 Ostatnio edytowane przez megwitch : 22.10.2007 - 13:06 |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Problem jest z procesorem ponieważ jest-za słaby.
Problem może też być z pamiecią RAM w zależności od-liczby dodatków. Ile masz dodatkó zainstalowanych typu np. Na studiach itd? Karta jest jak najbardziej w porządku bo ma 100 ileś MB. |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Admin Emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
A ja tak dla odmiany mam tą sytuację, gdy mam złe dodatki z neta. Sprawdz.
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A nie od ubrań z netu itd.. Ja chyba lepiej wiem...bo się na tym znam...napewno jej jakoś pomogę...ale by mogła się zainteresować tematem...a nie nic nie odpisuje... |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Mam zainstalowane Simsy 2, Simsy Zwierzaki, i Simsy 4 Pory Roku... Usuwałam wszystkie dodatki z internetu i próbowałam wtedy włączyć otoczenie Kwitnące Wzgórza, ale problem nie zniknął...
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Więc zrób tak: Przeczyść wszystkie wiatraki w kompie. Później się zobaczy ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|