![]() |
#11 | |
Guest
|
![]()
hehe ja juz 'kupuje'
w internecie juz siedzi z tydzien ten dodatek a kumpel ktory mi o tym powiedzial juz to ma i widzialem chwilke u niego ale nie gralem bo bylem z 5 minut w jego domu Cytat:
Ostatnio edytowane przez Z-I-E-L-A-K : 18.10.2005 - 17:42 |
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Zielak - to siê nazywa obraz p³yty... otwiera siê to Daemon Tool'em a zgrywa na p³yty za pomoc± Alcohola.
![]() Dla mnie to fajny pomys³, wreszcie co¶ ze ¶wiêtami w simsach (nie licz±c jednej marnej choinki w TS ¦wiatowe ¯ycie). ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Hmm ale wkoñcu kiedy bêdzie ten dodatek w Polsce ?
W czoraj W Ameryce i innych krajach wyszed³ ( nawed w Niemczech ) a tu... niema ! Pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
#14 | |
Sk±d: warszawa
P³eæ: Mê¿czyzna
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() wiesz na oficjalnej stronie simsów pisze 17 november jako data premiery je¶li dobrze rozumiem, a november to listopad, tak¿e to jeszcze prawie miesi±c do premiery. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#16 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
ale to nie jest obraz plyty tylko takie cos w czym sa dodatki z internetu niektore dodatki z neta dziela sie na takie ktore trzeba zainstalowac takim czyms (i ten pliki wlasnie w tym sa) albo na takie ktore trzeba na chama do downloads wrzucic Cytat:
gdyby przyjaciel nie mieszkal 30-40 km z tad to juz bym to dawno zrobil ![]() |
||
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
A ja mam pytanie - wie kto¶, czy w tym dodatku bêdzie mo¿na mieæ ¶nieg? Np. za¶nie¿ony dom, meble, ¶nieg na ziemi, zaspy itp.?
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
przecierz bedzie nied³ugo mo¿na to ¶ci±gn±æ :* nie oplaca siê tego kupowac pewnie za 50 z³
|
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
a ja my¶lê , ¿e nie op³aca siê tego kupowaæ za 50 z³? :con: i tak jak mówili niektórzy mo¿na to sobie poprostu ¶ci±gn±æ
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Ja my¶lê, ¿e nie warto... Je¶li tam jest tylko kilka nowych obiektów i ubrañ, to po co przep³acaæ? :con: Na pewno bêdzie mo¿na go ¶ci±gn±æ z internetu... I w ogóle o tym dodatku nie jest g³o¶no
![]() |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|