![]() |
#11 |
Reputacja: 13
|
![]()
Świetny. Normalnie nie przepadam za twoimi domami, bo ta zimna nowoczesność mnie po prostu wkurza. W tym domu pozbyłeś się tej pustki, no wiesz o co mi chodzi. Złoty środek, bo mimo tego, że dom jest nowoczesny, sprawia też przytulne i ciepłe wrażenie. Ogródek też niczego sobie... Po raz pierwszy masz u mnie 10/10. Gretulejszyns, Ulmille.
|
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 16
|
![]()
Mmmm...dziękuję za oceny.
![]() Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ja tez nie moge sciagnąć tego pięknego domku szkodaaa.... pomóżcie prosze, mam takie sam problem jak Asik91.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
O rety! To jest cudowne!! Jak to pobrać? Muszę to mieć i nie ma bata. Zarejestrowałem się na forum, ale wyskakuje mi, że nie mam uprawnień wystarczających... Pliss, to jest wspaniały, najwspanialszy dom!
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 20
|
![]()
No, no Dominik. Nieźle ci to wyszło.
![]() ![]() PS: Mam pytanie. Właśnie szukam jakiegoś domu dla bohaterki mojego serialu. Mógłbym wykorzystać twój, aby ona w nim mieszkała? ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez mario : 03.11.2007 - 20:30 Powód: literówka |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 16
|
![]()
Nie widzę problemu
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
hmm...pewnie moja ocena i tak nie ma znaczenia, bo wszyscy piszą, że dom piękny, ale co mi tam
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Piękny Daj ściągnąć Bo Z Sims 2 Design Nie Umiem Jestem Tam Zarejestrowana Ale ściągać Nie Moge
![]() Ostatnio edytowane przez Marnoa : 04.11.2007 - 18:40 |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Asik91 - może nie masz aktywnego konta??? Może moderator jeszcze go niezaktywował???
Dom jest bardzo ładny, wszystko mi się podoba. Ogród jest bajeczny, ja sam chciałbym taki mieć. Nie ma co więcej pisać ![]() *** OCENA 10/10 |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
wszystko jest ok a dalej nie moge
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|