|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Po pierwsze-masz piękne zdjęcia.Wyglądają jak te już zrobione przez maxisa.
To jest świetne, najlepsze miejsce publiczne jakie kiedykolwiek widziałam!Poprostu EXTRA! 100/10
#3 |
Reputacja: 16
|
![]()
Hmm...dziękuję wszystkim za oceny
![]() Muszę tylko powiedzieć, że mnie intrygujecie. Często narzekacie, że robie nowoczesne parcela. No to zrobiłem coś bardziej klasycznego. No i masz babo placek - gadają, żebym budował nowocześnie ![]() Hehe...i tak was lubie ![]() Pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bulwar wygląda niezwykle realistycznie.Fakt, nie wszystko mi pasuje, ale ogólnie jestem pod dużym wrażeniem.Bardzo dobrze, że zamieściłeś pracę, która nie jest w nowoczesnym stylu, bo pokazałeś, że potrafisz tworzyć w innych stylach równie dobrze (co nie oznacza, że twoje nowoczesne domki mi się znudziły
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
Przygotuj się na coś, co cię zaskoczy. Nie jestem pewna, czy pozytywnie...
A więc. Kocham tą parcelę całym sercem. ![]() Z zewnątrz wygląda zajefajnie, ma naprawdę świetny klimat i wygląda bardzo realistycznie. Sama bryła nie jest zbyt oryginalna, ale użycie tych pokryć ścian i rozmieszczenie różnych elementów typu kawiarniane stoliczki w ten, a nie inny sposób spowodował, że Bulwar zyskał jedyny i niepowtarzalny urok. Jedyne, co mi się nie podoba w części zewnętrznej to sam posąg Hershwinga. Wygląda trochę dziwnie, może przez te kolumny...? Budynek wewnątrz zachwycił mnie jeszcze bardziej. W tak prosty sposób udało ci się stworzyć przytulny sklepik w starym stylu. Urzekły mnie obrazy i stylizacja na dawną restaurację. Najlepsze jest to, że tak dobry efekt uzyskałeś korzystając niemal stuprocentowo z maxisowych mebli. W sklepie zoologicznym te dwa szyldy z logiem Whiskasa i karmy dla psów okropnie odstają. Nie zrozum tego źle, do normalnego zoologika nadawały by się idealnie, ale tu, między delikatnymi ozdobami i antycznymi meblami wyglądają komicznie. Nie spodobała mi się również siłownia, jest zbyt pasiasta. Nie czepiłabym się, gdyby te panele były jaśniejsze, ale w obecnej wersji nie za ciekawie jak dla mnie to wygląda. Podsumowując - jestem pod wielkim wrażeniem tej pracy. Nie spodziewałam się, że akurat ty, Ulmille, stworzysz coś takiego. Na co dzień sama nowoczesność, a tu proszę. No, no, wielkie gratulejszyns. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|