![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Wiktoria- śliczne piegi
![]() ![]() ![]() druga simka- Zdecydowanie najlepsza z Twoich wszystkich, bardzo kobieca, seksowna i drapieżna ![]() ![]() PS oceniaj też moje xD http://www.forum.thesims.pl/showthread.php?t=38920 |
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS. Byłam pewna, że wszyscy będą pisać, że "pieguska" mi nie wyszła... ![]() |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
[IMG]http://i6.************/8f14px1.jpg[/IMG]
Karnacja- Peggysims2 Bluzka- janna Róż- Genensims Cień do powiek- Bruno (Modthesims2) Kredka do oczu- Bruno (Modthesims2) Ps To zdjęcie specjalnie tak rozmazałam, zdjęcie nie jest kiepskiej jakości, wyszedł ciekawy efekt ![]() Ostatnio edytowane przez karo12345 : 23.11.2007 - 21:36 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
ojoj,to ostatnie zjęcie bardzo rozmazane.Majstrowałaś od nosa w dół.Tak nie widzę szczegółów!
#15 |
Guest
|
![]()
Lubię czasem poeksperymentować... Chociaż może trochę przesadziłam :1smutny: . No, nic. Niech Ci będzie... No, trochę wyostrzę...
Ostatnio edytowane przez karo12345 : 23.11.2007 - 21:39 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Ale pierwsza i czwarta są prześliczne moim skromnym zdaniem
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Tu piegi za mocne, simka podobna do poprzedniej. Nie potrzebnie powtarzasz "tematykę pieguski". Rysy nadal nieoryginalne. Poeksperymentuj w bodyshopie. 3/10
I nie dawaj jej następnym razem pudru na twarz, skiny z peggysims2 są bardzo dobre, potrzebują tylko różu na policzkach ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
ja tez chce tak umeeec !
gdzoe wy to wszyscy robicie ? xD |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat: