|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Domek świetny, taki przytulny i ciepły.
Jedyne co mi nie pasi to ten biały płot - daje takie wrażenie dziwne.. ale domek ładny więc 10/10 |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
<ogląda z niedowierzaniem>
musiałam aż spojrzeć na inne oceny bo się zmieszałam... czy przypadkiem w tej chwili życie nie wydaje sie zbyt piękne i że wszystko jest piękne... PIĘKNY! CUDOWNY! zakochałam się ![]() 10/10
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Domek baaardzo mi się podoba
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jestem zachwycona twoją pracą. Kształt budynku ciekawy, nietypowy. Dobrze się prezentuje mimo zapchanego ogrodu i okropnego płotu. Płot jest ohydny, ale to jedyna rzecz, która mi się nie podoba.
Wnętrze pięknie urządzone. Nowoczesne, ale zarazem ciepłe i przytulnie. Większość domów utrzymana w stylu nowoczesnym jest po prostu odpychająca, zimna. Tobie się udało połączyć nowoczesność z ciepłem. Mimo tego płotu uważam, że to najlepszy dom zaprezentowany do tej pory na forum. Jest po prostu piękny. ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wielkie dzięki
|
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]()
Irbis napisała:
Cytat:
---------------------------------------------------------------------------- Domek jest bardzo ładny. Bryła: nie jest to klocek-10/10 Ogródek: patrząc na ogródek widze dwa różne domy. Ładny. Jedyne co mnie sie nie podoba to płot.Ale każdy ma inny gust-8/10 Jadalnie: Krótko pisząc-10/10 Kuchnia:-10/10 Salon-10/10 Sypialnia-10/10 Łazienka-Piękna...10/10 Domek: W domu są ciepłe kolory, najwięcej jednak jest brązowego. Pozdrawiam |
|
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]()
Wszystko 10/10,jak żeś zrobił/a??
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Eámanë : 01.12.2007 - 09:15 |
|
![]() |
#9 |
Reputacja: 10
|
![]()
domek jest suuper
ładnie dobrana kolorystyka i meble 10/10 mogła byś mi podać link strony z której masz sprzęt RTV (telewizor, laptop) dzieki :* |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Popisałaś się!
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|