|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Zaczne może od bryły, niby stylkowa, ma to coś w sobie jednak wydaje mi się, że nie współgra to z tym co mamy wewtątrz.
Środek jest o niebo lepszy. Odniosłem wrażenie iż w salonie panuje ładm bardzo mi się to podoba. Super, że są sooby które pokazują swoje projekty w których toczy się simowe życie. Do gustu, przypadł mi również tarasik. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Bardzo piekny salon fryzjerski, lecz nie podoba mi się otoczenie. Bardzo odsjatje od reszty. 8/10
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Całkiem,calkiem 9/10
|
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Daj do pobrańka! 1000000/1000000!
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Komurka-ja właśnie najbardziej lubię oglądać parcelki,na których zdjęciach toczy się właśnie życie-od razu widać,że ta parcelka jest używana,sprawna i nabieram zaufania do jej autora
![]() Bardzo Wam dziękuję za rady i oczywiście za pochwały ![]() ![]() Marcin-dodałam link,można brać ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Pobieram
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No ładny
Pozdr. ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bardzo piękny ogrud na tyle jakby te male gorki przed domem mialy więcej trawy to cud.Kotor ze wnętrzny można by bylo przemalowac na bardzo jasną zlielen lub na mocna pomarań czowy.Naprawde ten tyl ogrodu to cud mosialas miec duzo roboty.
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Całkiem - całkiem.
Nie podoba mi się tylko bryła i ogólnie zewnątrz... Dam ci (nie dziękuj!) 8.5/10 ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła jest ciekawa, ale ten odcień fioletu mi tutaj nie pasuje
![]() ![]() ![]() ![]() Ocena: 9,5/10 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|