![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Rocket nie dam rady zrobić ;( Wyskakuje mi włóż płytję DVD the sims 2, no ja wkładam i dalej pisze to samo ;(
(Sorry że post pod postem) Mam to zainstalowane w osobnych folderach... może to problem? ;( Ostatnio edytowane przez Rocket : 07.12.2007 - 18:50 |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 11
|
![]()
nie pisz posta pod postem, masz opcje "edytuj"
dodatki i gra muszą być zainstalowane w osobnych folderach. to akurat masz dobrze ![]() wjedź na http://thesims2.ea.com/update/ i ściągnij patcha do podstawy. zainstaluj go. zainstaluj jeszcze raz zwierzaki (czy tam cpr jak wolisz) i po włożeniu płyty kliknij OK. jak nie odczyta płyty, to kliknij jeszcze raz. powinno się zainstalować poprawnie i wtedy będziesz mogła wgrać również drugi dodatek.
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
raczej nie,te dodatki muszą być w kolejności czyli,najnowszy,nowy coś takiego musisz sie dowiedzieć który to numer dodatku czy coś takiego, i potem musisz zainwestować w portwel i chyba kupować dodatki niestety,miałem to samo jak sie dowiedziałem że mam dać o koło 300zł to mi sie odechciało.napewno sobie poradzisz.
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez KAMOL : 07.12.2007 - 19:05 |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
A tego patcha gdzie mam potem zapisać? :smirk:
|
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Na pulpicie chyba
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
a instalujesz klikając dwa razy ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Ok postaram się zrobić to dziś :smirk:
I bardzo dziękuję za pomoc :* ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez SyRa : 07.12.2007 - 19:22 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|