![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Świetny
![]() Kominek... Panele słoneczne... Niech się TSR schowa xDD |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Kominek piękny, tym bardziej, że sam go zrobiłeś! ale nie odp nam czy załączysz dom do ściągnięcia ^^
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 20
|
![]()
Z kolei oceniam Twoje domy, więc tutaj również napiszę, co o nim myślę.
![]() Bryła: Powiem tak... Prosta, ale z różnymi ciekawymi bajerami. Wiem, że napracowałeś się nad nią - widać. ![]() ![]() Ogród: Nie jest przytłaczający, pasuje do tego domu. Podoba mi się ogrodzenie, pokrycia terenu... Jednak w ogóle nie pasują tam te 2 sosny (czy co to tam jest ![]() Wnętrze: Pochwalę Cię oczywiście za piękne zdjęcia (nie wiem, jak ty je robisz). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9/10 8/10 9/10 ----- 26/30 czyli (mniej więcej) 8.5/10. ![]() ![]() UWAGI: Więcej kwiatków... ;( Proszę cię. Zrób na drugi raz kwiaciarnię, to może ci się utrwalą w głowie kwiaty i już zawsze będziesz wstawiał dużo kwiatów. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 16
|
![]()
Na kominku (a właściwie na tych stoliczkach obok niego) można stawiać przedmioty.
Kanapa jest od blake_boy'a z mts2 Co do domu, to jest on tak przestronny, ponieważ chciałem go urządzić w lekko skandynawskim stylu (jasne, rozświetlone pomieszczenia, minimum dodatków). Gdyby przyjrzeć się rzutowi, to na kwiaty nie ma specjalnie miejsca (jest w zasadzie tylko jedno - za ścianą konczącą ciąg kuchenny, tuż koło okna) Dziękuję za ocenę i pozdrawiam: ulmille |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Powiem jedno 10/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Cóż.
Nie zajmuję się komentowaniem domów,bo mi i tak się wszystkie podobają (jestem architektem beztalenciem). No,może poza domami Misti i tym podobnych. Ale za twoimi wytworami jakoś nigdy nie przepadałam. Ba,nawet nie chciałam na nie patrzeć i starałam się pognębić przy każdej okazji. Surowe,modernistyczne domy nie odpowiadały mi zupełnie. Ale..Po ujrzeniu twoich ostatnich produkcji,przyjrzeniu się im dokładnie,doszłam do wniosku,że...Chyba nie jest to wszystko takie złe =d NanoVille mnie urzekło bardzo,no i urok twoich zdjęć...Nie wiem jak je robisz,ale są niesamowite. No i muszę oddać Ci honor - jesteś bardzo dobrym architektem. Nie będę już dłużej robić "na złość",bo nie mam po co. Podobają mi się twoje prace i nic na to nie poradzę ^^ Dom ad_20 również jest kolejnym genialnym dziełem.Nie mam nic do zarzucenia. Więc,podsumowując,dołączyłeś do listy moich ulubionych budowlańców simowych. Mimo iż do niepokonanej mistrzyni,Irbis,baaardzo Ci brakuje,i masz zupełnie inny styl niż ona,ale twórczość Irbis jest nie do przebicia - na zawsze już pozostanie na pozycji pierwszej. Pozdrawiam i nadal życzę takiego świetnego talentu ![]() Ps - nie obraziłabym się,gdybyś zrobił nam kiedyś niespodziankę i zrobił dom modernistyczny z mebli maxisowych. To byłoby wyzwanie,nie sądzisz? Chciałbyś je podjąć? Wtedy to już byś udowodnił swój talent tak do końca... Przemyśl tą propozycję ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Domek bardzo mnie odpowiada,jestem zwolennikiem modernu bo najcześciej tego typu mebli używam.Cudo jak każdy twój domek 10/10.Ja bym chciał zobaczyć jak budował byś w The Sims 1
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Śliczny! Pomimo dużej ilości dodatków ściągnietych podoba mi sie. Kuchnia nie przeważa nad resztą i jest mala. Domek ogólnie nie zaduży co też jest dla mnie plusem.
Kolor domu na zewnątrz nie jest jeden a kilka (2). Podoba mi sie orginalna bryla. Ogólnie nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam Tuśka! |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Hmm... Bardzo ładny - jak każdy Twój dom. Taki nawet przytulny.
![]() Dasz może do ściągnięcia domek...? Ocena: 10/10 - wszystko idealne. xD Pozdrawiam. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|