![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Rocket : 11.12.2007 - 22:40 |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Tak, walisz prosto z mostu że w końcu Bana dostaniesz xD
...mogłabyś sobie odpuścić te menelskie słowa bo wstyd ![]() ... a co do domku, taki sobie. Moim zdaniem niepotrzebnie tyle w nim rodzin ![]() Jednorodzinny by wystarczył. |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
falivirin...za co? za to ze jestem szczera...bez yay....a to ze klne jak szewc to wiem , ale czasami po prostu nie da sie powstrzymac..
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
No spoko, ale Netykieta obowiązuje, na forach też. :]
|
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
__________________________________________________ ________________ W domku jest za pusto. Wewnątrz jest za ciemno. Na zewnatrz jest wszystko ładnie. Za dużo kwiatków, jak ten pojazd wyjeżdża? 7/10 |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła 5/10
Wnętrza 2/10 (za pusto) Ogród 4/10 Wynik 11/30 Nazwała bym go raczej jakimś mini motelem czy coś w tym stylu ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No szczerość jest oki, ale czasami trzeba odpuścić, zwłaszcza że ja kompletnie nie wiem co w tym domku jest do wstydzenia się :con: Domek jak domek, niektórzy budują lepsze, niektórzy gorsze :wacko: Wszystkiego można się nauczyć, dojść do wprawy i te pe
![]() ![]() ![]() Ach, do autorki domu: nie przejmuj się, z czasem będziesz budować lepsze domy, bo ten jest taki sobie szczerze mówiąc, a dokładniej to nie podoba mi się wnętrze ![]() Ostatnio edytowane przez Definition : 13.12.2007 - 12:34 |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Nawet Fajna ta rezydencja 10/10!
|
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytat:
podziwiam wasza upartosc, mi by nawet sie nie chcialo kopiowac punktu z regulamini zeby komus pokazac..kochanie wiem jak tam trafic (ale to jus taka zlosliwa mentalnosc polakow niestety) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła jest fajna
_________ W kuchni trochę za pusto 7,5/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|