![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]()
ludzie nie znacie sie na j-rocku, visual keiu to sie nie wypowiadajcie =_=
wpiszcie sobie w google, bo zapewne nie wiecie wogóle co to jest =) Cytat:
otworzcie okna w swoim zamknietym swiecie, ktory przyjmuje tylko ssreresims, liana i tak dalej. na przyszlosc jak sie na czyms nie znacie to zostawcie to bez komentarza, to nie boli, serio =) ubranka calkiem niezle, simy oryginalne, lubie takie urozmaicenia w grze ;d
|
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
osobiście nie znam się na tym visualnym stylu, ale chyba zacznę zgłębiać moją wiedzę na ten temat, bo wygląda wspaniale. *.* No i - japoński. A to jest to co tygryski lubia najbardziej ;pp
To może teraz wg. swoich kryterii skomentuję te simy: Pierwszy to na pewno kobieta? Nie pasuje mi taka sukienka do płci przeciwnej, ale nieważne. Widać, że się z tymi falbankami napracowałaś. Albo miałaś prostą robotę - nie znam się na tworzeniu lub przerabianiu dodatków ![]() Drugi jest najlepszy *.* Te włosy! Ach. I jeszcze ten kapelusz. Wspaniały jest. Taka mieszanka ciemnego niebieskiego z czarnym. Świetnie. Ten strój też jest ładny, tylko że na końcu te... e... jak to nazwać... Dobra tam. xd A tak w ogóle to jest cholernie przystojny xF Trzeci czerwień z czernią. Wspaniałe połączenie, rodem z gothicu. (dobra, wiem, że z japonii xDD) Nie pasują mi jednak te gogle ;p W ogóle nie lubię tych gogli w simsach, co im naszło, żeby zrobić jakieś takie dziwadło ;o A tak w ogóle to ciekawe ubranie. xd Czwarta odchodzi chyba od całej groteskowej atmosfery ;p Świetne ma włosy, ale ubranie to chyba takie bardziej klasyczne, co? ;p Ach, nie! Koturny ![]() Piąty jest megaprzystojny. Ach, och. Tylko te gogle mi tu nie pasują. Ale on jest po prostu uroczy. ![]() Tyle. Powtórzę, że nie znam się na tym wszystkim, więc komentuję wg. mojej wiedzy, oraz inteligencji. No, może dojdzie tu jeszcze jakiś styl... Taa. xDd Jakiś na pewno. Pozdrawiam ; * |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Koniec kazania... |
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nikaro, w takich sukienkach chodzi sporo panów w visualu ^^ dajmy na przykład jego:
![]() to jest Bou z AnCafe^^ Ja lubie te gogle^^ ogólnie lubie gogle... ^^ A, Fajnie, że podoba ci sie niebieski xD ^^" "mam traumatyczne przeżycia z takimi visual keiowymi (dobrze?) lalkami Barbie" zależy jak wyglądają... nie wszystkie ubrania z falbanami i słodko-ostre można nazwać Visualowymi... Często jest to zupełnie odbiegający od tego stylu, kiczowaty trent wymyślony przez twórców np. lalek xD ... Tak naprawde to trza się w tym zagłębić, aby zrozumieć, czym jest Visual... |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
To Facet?
![]() Pozdr. ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! Bou *.* teraz rozumiem moją koleżankę, która go uwielbia ;p zaczynam go lubić, ach ach ach *.*
ja bardzo lubię lalki. 8D |
![]() |
#18 | |
Guest
|
![]() Cytat:
No wlaśnie to FACET? Nie możliwe wygląda jak Kobieta! Twoi chociaż wyglądają jak faceci a to... Ostatnio edytowane przez Tuśka : 21.12.2007 - 20:57 |
|
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
wiekszosc japonczykow posiada taka urode, ze jak im zalozyc peruke i umalowac wygladaja jak dziewczynki. nie ma czym sie podniecac. szczegolnie ze ten narod kocha sie w cosplayach d:
wogole tuska z tymi babami i chlopami wracaj na wies. szczerze nienawidze takich okreslen :=)
#20 |
Guest
|
![]()
Lepiej?
![]() ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|