![]() |
#11 |
Reputacja: 22
|
![]()
Vanessa:
![]() ![]() Karnacja: stefan Oczy: stefan Włosy: raonsims Brwi: Kamikitten Róż: helaene Cień do powiek: bruno Kredka do oczu: Kamikitten Szminka: bruno Bluzka: sims2fog Spodnie: sims2fog Niestety zdjęcia z warsztatu bo w tej chwili nie mam możliwości gry w simsy. Co do zdjęć poprzednich simek to nie wiem co się z nimi stało. A nie mam jak naprawić tego problemu bo zdjęcia z simkami skasowałam <bijesiepoglowie> |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 22
|
![]()
Joanna:
![]() ![]() Karnacja: corvidophile Oczy: icedmango Włosy: raonsims Brwi: kamikitten Róż: lyran.net Cień do powiek: bruno Kredka do oczu: bruno Szminka: bruno Ubranie: SimSecrets Przepraszam, że post pod postem ale chciałam odświeżyć temat. |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vanessa - Ma ładną twarz, ale moim zdaniem skin za ciemny, niewiem...ja bym jej dała jaśniejszy. Po za tym ona ma chyba zielony cień, moim zdaniem nie pasuje jej do ubrań i zlewa się z kolorem jej oczu.
Joanna - Jest bardzo ładna, niestety ta fryzura mi się nie podoba, tak samo ubranie, no ale każdy ma inny gust więc sie nie czepiam ;D Dałabym jej troche mocniejszą szminke, a delikatniejszy cień. Ale to tylko taka moja mała uwaga. Pozdrawiam i czekam na więciej ;D P.S. Zapraszam do mnie, za niedługo nowe simki ;D
#14 |
Guest
|
![]()
Wszystkie są ładne i do siebie podobne ;d najbardziej podoba mi się ruda. ładne ma oczka. mam podobną bluzke xD.
|
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładne te simki daj do pobrania
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Śliczne simki!!! A makijaż bardzo naturalny! Są malutkie niedoskonałości ale bądźmy szczerzy idealne nie jest piękne tylko... sztuczne! Oby tak dalej!
|
![]() |
#17 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
simki bardzo ladne, tylko ciuchy mi sie nie za bardzo podobaja =). ale ogolnie jest ladnie.
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
vanessa i joanna są dla mnie najpiękniejsze
![]() vanessa jest suptelna i delikatna, chociaz mogłaby mieć jasniejsza skórę 9/10 joanna- 10/10 wygląda jak modelka z pokazu mody biurowej ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
siemka jestem tu od pewnego czasu i jak się tutaj dodaje zdjęcia???
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Nowy
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|