![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Zdjęcia są świetne, tekst pod względem językowym też. Zgodzę sie z Naomi, że tekst ostry i całość bulwersuje, no zatkało mnie jak skończyłam czytać, szczególnie jak zjadła tego kota...Miałeś pomysł, "świeży" pomysł żeby stworzyć coś nowego i myślę, że udało Ci się to doskonale. Lubie takie "mroczne" opowiadania itp ale to mi się nie podobało i to chyba dlatego, że Święta to jednak dla mnie jakiś miły i fajny czas...no a dla tej Magdy to no cóż..no ale gratuluje pomysłu..
EDIT: wybacz już poprawiłam :smirk: Ostatnio edytowane przez Jaredka : 29.12.2007 - 14:10 |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Guest
|
![]()
A więc:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świętym prawem groteski jest hiperbolizacja wydarzeń. (cóż za mądre zdanie ![]() Zresztą dla tego pieska czy kotka to było wywyższenie, że mógł zostać zjedzony przez kogoś takiego jak Magda :laugh: Cytat:
![]() Cóż, pomysł na groteskę opartą o Opowieść Wigilijną, przyszedł sam z siebie, po obejrzeniu paru wersji tej historii - każda następna była bardziej naciągana od poprzedniej. Więc postanowiłEm napisać coś naprawdę naciąganego. Nawet wyszło, acz mogło być znacznie lepsze. I jeszcze coś...Czemu tak wiele osób współczuje Magdzie? Przecież to były jej najlepsze Święta. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
JA współczuję Magdzie bo biedaczka nie wie co czyni, -- he he moje prywatne odczucie. Bwahahahhaa Ale Ci się ta opowieść wigilijna udała, :tu: Napisz coś jeszcze |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
bardzo fajne fs tak ogolnie to njafaniejssze too jest jedzenie kotow i wykopywanie rodzicow z grobu... fane...
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
fajność fajnością, ale scenariusz z kreskówki wzięty. ale to opowiadanie coś w sobie ma, ładny język tak lekko i łatwo opowiadane.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
a, i to miało być specjalnie 'nigga'? bo nygga się pisze. ;D
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
jessy_mercedes nie pisz posta pod postem, chyba masz opcję edytuj?
Co do fotostory to baardzo mnie zaciekawiło, świetny sposób wykonania i w ogóle..Czekam na kolejną część. Ocenka...już daję 10/10 Pzdr. ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Opowiadanko fajne, lecz z tym kotem.
Ja koffam kotki ![]() Zauważyłam kilka błędów itp. 8/10 Napisz coś jeszcze ![]()
![]() |
#20 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajne Fotostory mi się podoba ;D
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|