![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie też to wkurza! Już jestem w połowie rozpakowywania a tu mi to okienko wyskakuje!
A co do twojego pytania: Nic się z nimi nie stanie. A co do tych niebieskich obiektów. Ja też tak miałam nawet z maxisowskimi meblami. To chyba (u mnie) był jakiś błąd z plikami... Bo wtedy troszeczkę namieszałam nie chcący w plikach. Albo wina karty graficznej... Ale jeżeli są z neta to pewnie nie masz mesha. Albo plik jest uszkodzony. Pozdro!
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Czyli program będzie działał, tylko napastować mnie będą wredne przypomnienia o kupnie licencji?
Prawda? Prawda? I nic się nie stanie? Powiedzcie, że tak! ;( |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
TAK! Po prostu tylko to powiadomienie. Naciśniesz ANULUJ i po sprawie. Ale program będzie działał, jak... jak przed tem ;D
|
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dziękuję Wam wszystkim : * Kochani jesteście xD Jeśli ktoś ma jakieś problemy związane z win-rarem, to niech napisze. A jesli nie, to temat w przeciągu kilku dni mozna zamknąć... Thanks raz jeszcze xD Obiecuję, że nigdy nie zastaniecie już Karoli w takiej histerii xD XD
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Mój kolega dwa tygodnie temu (nie znając języka angielskiego oczywiście) kliknął na ten przycisk żeby kupić licencję a potem jak się jego rodzice dowiedzieli ile wydał ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|