![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
DZIEKUJE DZIEKUJE DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!MiQued93 zara sprubuje go sciagnac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
Hej udało mi się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
może po prostu błędny dodatek.A na przyszłośc nie pisz posta pod postem tylko używaj opcji edytuj.
![]() |
#15 |
|
![]()
A mam jeszcze jedno pytanko jak juz to sie znalazlo w grze to czy jak mam to na pulpicie sciagniete to czy moge to usunac czy nie????bo to troche mi miejsce zawala tak kazda sciagana zecz.odp.jak najszybciej plis.
acha dzieki bede pamietac zeby nie pisac posta pod postem sorki dopiero sie ucze ![]() ![]() a mam pytanie bardzo wazne czy z tej str.ktora podawalam mozna sciagac za darmo te ubrania i dodatki???mam dlatego prosbe ktos kto zna angielski niech sprawdzi czy to darmowe bo nie chcem miec puzniej klopotow jak sie okaze ze to platne oki.i prosze o jak najszybsza odpowiedz.PLIS!!!!! Ostatnio edytowane przez KAJA401 : 01.01.2008 - 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Po rozpakowaniu do folderu Downloads możesz usunąć ściągnięte ze strony archiwum. Co do płatności za ściągane dodatki - jezeli jakis plik jest płatny, to najpierw musisz zapłacić, dopiero potem możesz go pobrać, to chyba oczywiste. Jeżeli więc udało Ci się ściągnąć jakieś dodatki oznacza to, że na pewno są darmowe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]()
no niby sciagnelam ale puzniej wyskoczylo sos po angielsku ze ktos nie chce zeby uzywac jego dodatko i zeby sie z nim skonytaktowac ale jak pisalam nie znam angola dobrze i dlatego prosze zeby ktos sprawdzil ta str.czy nic sie nie stanie jak z tamtad cos sciagne bo nie chcem miec problemow przez to a cos niepokojacego tam sie wyswietlilo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Nie panikuj tak, być może pojawiła sie informacja, że autor nie życzy sobie redystrybucji jego dodatków (co znaczy że sama możesz korzystać z tego dodatku, ale nie powinnaś przesyłać go innym). Tak jak pisałem - jeżeli udało Ci się coś ściągnąć ze strony parasimonius.org to znaczy, że możesz tego bez problemu używać we własnej grze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
tez tak myslalam ale mnie puzniej pojawil sie komunikat na samej gurze pisalo ,,susis police'' czy cos takiego i sie wystraszylam i nie pobieralam wiecej i mi sie zdawalo ze oni tam pisali ze skoro uzywam tych zeczy to mam skontaktowac sie z ta osoba i dac jej jakis dodatek(pieniezny)albo cos .Bynajmniej ja tak to zrozunialam ale muwie nie jestem pewna bo nie znam angielskiego.
![]() mam jednak nadzieje ze masz racje i ze nic sie nie stalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
hmm ja ściągam z tej strony dużo dodatków i wydaje mi się że wszystkie są darmowe
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|