![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Wszystko mam ze strony www.thesimsresource.com
A o co chodzi ci z tym ze "Ale najzabawiniejsze jest to , że ci się podoba.," ?? |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 10
|
![]()
Miało być "najważniejsze" , ale klawiatura mi nawala, pozatym mam zakropione oczy i nietrafiam w klawisze xD
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
No...to juz calkiem zmienia twoją wypowiedz...(przynajmniej jedna miła osoba
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Pomysł na bryłe jest dość ciekawy, jednak uważam, że coś w niej brakuje. Odnoszę wrażenie, że wygląda jakby była niedokończona. Pasowało by dodać kilka fajnych elementów do niej.
Ogólnie w domu, pomimo dużych okien panuje szarość. Zero dywanów, zero zieleniny, która nadała by trochę życia domu. Poza tym brzydkie ujęcia, które z pewnością wpływają na ukazanie duszy tego domu. |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Dywanów ogólnie nie lubie wiec moze dlatego ich nie ma... Brzydkie ujęcia: OWSZEM...Niestety zdiec nie umiem robic, wiec jest jak jest... |
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Piękny domek. Trochę za duże pomieszczenia. 9/10
Aha: Skąd masz sofę w przedpokoju,kabinę prysznicową w łazience i na tym wielkim balkonie na 1 piętrze te fotele i parasol? |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
No wiec tak...sofe mam ze strony www.thesimsresource.com a nie mam dokladnego linku...(jak zwykle niestety)
Kabine pryszcnicową scignelam z oficjalnej strony theisms2: Naciskach n Exange (chyba cos takiego), a potem na Search wpisujesz New objects i ci wyskakują działki z samymi rzeczami...między innymi cały komplet wanien i pryszniców właśnie... Fotele i parasol-hmmm... nie mam pojecia P.S teraz bede sobie zapisywac strony z ktorych sciagam doatki bo potem jest problem ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem bryła jest nie zbyt ciekawa. Dom lepiej prezentowałby się z dachem. Przedpokój jest bardzo pusty. Dodatkowe ozdoby mogłyby go urozmaicic. Salon mi się bardzo podoba, jest taki skromny i ciepły. Jednak za kanapą jest chyba za duży odstęp. Kącik dla mamy i maluszka mógłby byc w innych kolorach. Bardzo dobrze wyglądałyby porozwalane zabawki, kanapa i książka
![]() ![]() Moja ocena to 7/10. Jeżeli chodzi o całe wnętrze to odjąłem 2 punkty za te wielkie pokoje. Także 1 za całokształt. Pozdrawiam. |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko te ujecia zdjęć ale i tak jesst cool
pozdrawiam |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()