![]() |
#11 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Edit: Rozumiem, że aby cie nie urazić nie można wypowiadać własnego zdania i krytykować? Jeśli nie potrafisz z godnością znieść krytyki to faktycznie skończ z pokazywaniem tutaj prac. Bo dlaczego masz się niepotrzebnie przejmować. A ja uważam, że krytyka, którą usłyszałaś od innych użytkowników jest uzasadniona. Pozdr. Edit2: Cytat:
Ha! a ja wiem! (doszłam do tego po dwudziestym obejrzeniu tego domku i próbowaniu się do niego przekonać) To miał być kosz na brudną bieliznę. O! Ostatnio edytowane przez Sheep-y : 18.01.2008 - 20:31 |
||
![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Nie Róbmy Off Topicu Takie Sprawy To Na GG,PW Itp
Pozdr. ![]() |
![]() |
#13 | |
Guest
|
![]() Cytat:
A takie postawienie sprawy jest denne :c Domek ładny, podobało mi się pomieszczenie w tonacji zielonej. Bryła też ładna ![]() |
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła – ciekawa, ale dla mnie zbyt przesadzona.
Ogród – całkiem ciekawy, aczkolwiek kolory są niedopasowane. Salon – niewiele widać, ale jest całkiem przyjemnie. Jadalnia – zwyczajna, ale miła dla oka. Łazienka – nic szczególnego. Kuchnia – znów niewiele widać, ale plus za moje ulubione szafki ![]() Sypialnia numer 1 – brzydkie łóżko, ale generalnie kolory całkiem fajne. Nic specjalnego. Sypialnia numer 2 – nieco lepsza, chociaż to lusterko jest straszne. Balkon – przyjemny ![]() Ogółem 5/10. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|