![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Nie wydaje ci się, że z włączonym oświetleniem zdjęcia wyszły by o wiele lepiej. Poza tym o świetlenie tworzy część dekoracji. |
|
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Aj. Za pusto i bez pomysłu trochę. Daję 8/10.
Kago-to-ja PS. Byłabym wdzięczna, gdybyś skomentowała mój nowy dom pt. "Cegiełka". |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za ocenki i opinie, nawet te złe.
Postaram się wykorzystać je przy następnym domku. (O ile jakiś będzie) Proszę o dalasze komenty.
#14 |
Guest
|
![]()
Na zewnątrz kolor podjazdu zbyt kontrastuje z domem. Nie potrzebnie (jak już pisała Ruika) dałaś dwa kolory tynku o.O Przez to dom wyglada nieco gorzej. Zmieniłabym schody zewnętrzne, bo jak je zobaczyłam to miałam wrażenie, że to parcela publiczna, dałabym jakieś w jasnych odcieniach drewniane podejście. Wewnątrz jest niestety zbyt pustawo, a pomieszczenia są słabo oświetlone, przez co prezentacja dośc sporo traci. Na ścianach jest za mało obrazków, a ogółem wnętrza wyglądją jakby ktoś się dopiero co wprowadzał i nie wniósł jeszcze połowę mebli. Podobała mi się sypialnia, choć i ta świeciła pustkami.
Rady na przyszlość xD: buduj mniejsze pomieszczenia, skoro masz problem z ich zagospodarowaniem, zainwestuj w obrazki przy tworzeniu następnego domku- to już poprawi jego jakość. Wystrzegaj się pustki! 4/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Nie podoba mi się kolor bryły oraz schody, dzięki którym wchodzi się do domu. Wokół domu świeci pustką. Mogłabyś dodać jakieś kwiaty, krzewy, niekoniecznie dużo, ale żeby jakieś były
![]() ![]() ![]() Musisz troszkę popracować, tworzyć pomieszczenia tak, aby nie były one zbyt puste, nauczyć się 'pracować' nad kolorami. Ocena: 4/10 |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
trochę pusto... najładniejsza jest kuchnia i taras a reszta taka sobie 7/10
|
![]() |
#17 |
Reputacja: 13
|
![]()
8/10 - dlaczego?
ten domek ogólnie jest dość ładny. przeraziła mnie tylko ta kuweta. pokoik dziecka też nie w moim stylu, ale może w twoim ![]() ![]() ![]() ![]()
누난 너무 예뻐 ( ´ ▽ ` )ノ Ostatnio edytowane przez Iminashi : 26.02.2008 - 14:43 |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Nie jest za ciekawy na zewnątrz,a w środku za pusto.Który to już jest domek??Postawię 6/10
|
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Dziękuje za ocenki!
Tiunivell - Dałam kilka dekoracji, a zapomniałam o obrazkach. bouffe - Przecież jest dużo drzew, krzaczków i stawik. Stacy... - Dzięki ![]() olusia1996 - Dzięki. goocha - To mój drugi domek. Pozdrawiam^^
#20 |
Guest
|
![]()
Pusto, nudno, lepiej niż poprzednio. Mniej maxisowych mebli! Wszystko byłoby ok, gdyby nie pustka,kolory,maxisowe meble. Moja ocena? 7/10 Pozdrawiam i czekam na nowe domki.
P.S. Ładne te dwa kolorki na domku ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|