![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
kago-to-ja- to jest starter, nie zależy ode mnie czy "chcę" taką małą ilośc mebli, zależy od tego na ile pozwolą mi fundusze
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Starczyłoby ci na większą ilość mebli, gdybyś zrobiła mniejszą bryłę i pomieszczenia.
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
kago-to-ja- wiem, ale biorąc pod uwagę funkcjonalność to po tygodniu czasu gry użytkownik grajacy na tej parceli musiałby rozbudowywać dom, żeby wstawić sobie chociażby nowy kwiatek, ponieważ budynek byłby za mały. Pozwolę sobie przypomnieć, że domek był robiony do działu downloads- czyli użytkowy, a nie dla odpicowania i pochwalenia się na forum.
Pozdrawiam, T, |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Mhm, dość ładny, nie będę się czepiać pustki itd. bo to starter.Nie pasuje mi cała kuchnia, a sypialnia wcale nie jest taka zła. 7,5/10
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Fajny starter, ale nie podoba mi sie obraz miedzy sedesem a umywalką 10/10
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Ja zacznę od kuchni, podoba mi się, według mnie ma ciekawy klimat. Nie pasuje tam jedynie lodówka, kolor mógł być inny...Ogólnie domek ładny (nie będę się czepiać, że jest pusto, bo jak ma być skoro nie miałaś kasy). Domek ładny, tylko z salonem coś nie tak. 6,5/10
|
![]() |
#18 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Dom ma ciekawą bryłę i rozumiem, że to starter, więc akceptuję to, że jest taki pusty i bez ogródka...
Ale przynajmniej można go później umeblować, a nie przeprowadzać lokatorów do innego domu. Moja ocena 7/10 |
![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Uważam, że dom jest ładny i ciekawy, a w dodatku dosyć obszerny. Jak na starter jestem pod małym wrażeniem
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
nie podoba mi się:
-kolor lodówki, -okna obok siebie przy telewizorze, podoba mi się: -ustawienie kanapy i telewizora, -jadalnia. Ogólnie nie jest źle 8/10 ![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|