![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzięki za ocenki i czekam na wiecej.
Szafy nie ma , bo dużo kosztuje i by się nie zmieściła już, a telefon wisi na scianie, tylko jak robiłam screeny, to nie bylo akrat widać tej ściany ![]()
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Kuźwa, tu nie ma zadnego admina?! Na tym forum mozna wypisywac tyle bzdur ile wlezie?! Do czepialskich: TEN DOM TO STARTER. Nie przeczytaliscie opisu, przy zdjęciach, wiec pewnie tego tez nie przeczytacie, ale mimo wszystko to napisze (jeszcze raz): TEN DOM TO STARTER=mało simleonów=mało kasiory=mało mebli=mało ŁADNYCH mebli=mało ozdób. Bo w starterach jest tak, ze jak sie walnie kwiatka przed wejsciem, to juz sie nie kupi łózka :/ Szczególnie w starterach w wersji clean (dodatki z neta są zwykle tanie jak barszcz). Reasumując, dom bardzo mi się podoba i jestem jak najbardziej na TAK. Widac, ze został przemyślany i kase wykorzystano maksymalnie. |
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Ogródek 3/10 (mimo, że to jest starter można było cos dodac, niedrogiego, ale zawsze cos
![]() Reszta ok. Jak na starter podoba mi się. Ogólna ocena: 8/10, ale za to, że jest clean to wynosi ona 9+/10 ![]() "nie widze zdjęć zreszto nie podoba mi się(nie obraż się) ale 4/10" A to mnie rozbawiło pod wieczór :laugh: Nic nie widzisz, ale oceniasz :laugh: litości.. Ostatnio edytowane przez Artek001718 : 27.03.2008 - 18:15 |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Bryła zwyczajna, ale mnie się podoba. Szkoda, że świeci pustkami wokół domu, w ogóle nic nie ma. W środku jest przytulnie, podoba mi się zestawienie mebli. Szkoda tylko, że sypialnia jest duża.
Ocena: 8,5/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Dom cudowny.Mały ale piękny i przytulny.Moja ocena to 10/10.
|
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nawet fajny,ale meble w kuchni do siebie nie pasują
![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest