![]() |
#12 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przeniosłam chwilowo cały folder Downloads w inne miejsce i weszłam do gry. No i kurcze to samo :/ Coś się uszkodziło na parceli. Dobrze, że na jednej tylko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Co do samego komunikatu i wyskakiwania takiego okienka to macie rację, że ma to związek z kodem boolProp... Jednak nie on jest sprawcą błędu.
Jak zauważysz, nawet po wyłączeniu tego kodu listonosz nie będzie mógł włożyć listu do skrzynki. Włączenie kodu boolProp powoduje jedynie że gra wyświetla komunikat o błędzie i prosi o zdecydowanie co ma zrobić ( "cancel", "reset", "delete") a jeśli ten kod nie jest włączony gra nie powiadamia o błędzie i sama próbuje wykonać operację "reset". Mówiąc prosto po właczeniu tego kodu wszelkie błędy w grze będą sygnalizowane komunikatem jaki pokazałaś na fotce. Jeśli kod jest wyłączony gra sama stara się uporać z błedem (w sposub taki jakbyś w okienku tego błędu wybrała opcję "reset"). Pozdro miki |
![]() |
![]() |
#14 |
Reputacja: 14
|
![]()
Kiedy ponownie zainstalujesz grę problem zniknie. na żadnej parceli tego nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 11
|
![]()
Przeprowadziłam sima, tamtą parcelę zburzyłam. Nie ma już tego tego typu błędów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|