![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podoba mi się... najlepsza jest z tego wszytskiego sypialnia i kuchnia chyba...
Za dużo wolnego miejsca... i czemu wszędzie ten sam żyrandol? ;/
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Takie dziwne zdjęcia. Dużo niewykorzystanej powierzchni, sam domek niezbyt mi się podoba. Bez ocenki
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
no to tragedia ..
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Dom jest ładny z zewnątrz, ale w środku mniej mi się podoba. Po pierwsze: zrobiłaś złe zdjęcia, bo nie widać ścian. Najbardziej podoba mi się ... o dziwo, łazienka! W sypialni fajnie połączyłaś kolory, ale umeblowanie mi się nie podoba. Dam ci ocenę liczbową:
4/10. I mam nadzieję, że nie zaczniesz na mnie "krzyczeć", tylko się zmobilizujesz i zrobisz jakiś śliczny dom. |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
nie chodzi o to ze bede "Krzyczeć"" tylko poprostu się mnie czepiacie ze złe zdjęcia itp.
nie mam talentu to prawda .. ja nic na to nie poradze |
![]() |
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
"Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie
![]() A moim nie ![]() Salon: Za dużo wolnego miejsca, za duże okna, pusto! Te kwiatki to ja nie wiem z czym mają się komponować - zbędne. Kuchnia: Mało widać, przydałoby się jeszcze inne zdjęcie, z innej perspektywy. Gdyby blat był innego koloru (choć nie wydaje mi się, żeby była taka możliwość) byłoby ok. Pokój: Pusty. I po co ten misiek? ![]() Łazienka: Haha, niezłe. Prysznic połączony z oknem :laugh:. Ogólnie nie chciałabym mieć koło siebie kuwety, gdy się załatwiam xP Rzut pokazuje jaki dom jest pusty. Nie twierdzę, że powinno być w nim nawalone, ale z pewnością lepiej dałoby się wykorzystać tą przestrzeń (tak, lubię przestrzeń ale to nie znaczy żeby świeciło pustkami). Zewnątrz: Okna na górze takie, a na dole jeszcze inne... Dach jest koszmarny. Automatyczne zadaszenie?:> EDIT: wiem, że to może tak ostro brzmi, ale krytyka powinna motywować, a nie zrażać do dalszego działania, więc pamiętaj :smirk:
człowiek. Ostatnio edytowane przez wampiś : 25.03.2008 - 18:39 |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Hey mam na imię Patrycja Knot.-To zdanie nie w tej formie ;/ raczej chodziło ci o zdanie : Hej nazywam sie Patrycja Knot.
Reszta 1.Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie .-Strasznie sztuczne ;/ Miałaś przejśc odrazu do domkua te zdanie na końcu tylkow tym przeszkadza(jest strasznie tandetne ! ...moim zdaniem wygląda to ładnie... : co to miało być ? ) 2.Albo jesteś dziecinna, albo jestem jakaś inna .. Ten pluszak u dorosłej pięknej kobiety(simki) ? Beznadzieja !! 3.Zdjecia są do kitu an dodatek z brakiem półscian który utrzymuje taki klimat jak gdyby ci zależało aby uzyskać efekt zdjecia całego mieszkania .. ;/ 4. Nie mam juz nic do powiedzenia ;( strach na to patrzeć i tyle (moim zdaniem) jeśli maz mi coś do powiedzenialub skrytykowania to mi to powiedz w prost ja prawdy przed nikim nie skrywam tak jak ty (że niby ci to siostra wszytsko skasowała) ;( omg...dobra spadam bo sie rozpisałam ae nie na marne ! wybacz ale to tandeta i nie jest nawet warte '0' ... tylko se nie pomyśl ze myśle że ja robie domy cód miód bo tak nie myśle ! nikt nie jest doskonały !!! |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
to ja juz nie bede umieszczała moich domów an forum !! Zrobie jeszcze jeden w w białych barwach i cieplejszy jak dla mnie ale cóż zbaczymy
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
A i cos jeszzce dodam ... cos mi sie zdaje ze tak naprawde to ty nie posiadasz tylu dodatków s seri the sims 2 , ile podałaś ... ;| czy to jedno z następnych kłamstw ? ojojoj..
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Co?!no chyba kpisz!!mam je ale po co mam wszydtkie rzeczy z tego wykorzystywać !!??I jakich nastepnych kłamstw !!!??
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|