Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.03.2008, 15:40   #11
avenly

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Drugi domek by Natalka :D

Nie podoba mi się... najlepsza jest z tego wszytskiego sypialnia i kuchnia chyba...
Za dużo wolnego miejsca... i czemu wszędzie ten sam żyrandol? ;/
avenly jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2008, 15:59   #12
ZuuZaa
Guest

Takie dziwne zdjęcia. Dużo niewykorzystanej powierzchni, sam domek niezbyt mi się podoba. Bez ocenki

stare 25.03.2008, 16:34   #13
Natalka1238
Guest

no to tragedia .. heh... postaram sie

stare 25.03.2008, 17:14   #14
Ellie
Guest

Dom jest ładny z zewnątrz, ale w środku mniej mi się podoba. Po pierwsze: zrobiłaś złe zdjęcia, bo nie widać ścian. Najbardziej podoba mi się ... o dziwo, łazienka! W sypialni fajnie połączyłaś kolory, ale umeblowanie mi się nie podoba. Dam ci ocenę liczbową:
4/10.
I mam nadzieję, że nie zaczniesz na mnie "krzyczeć", tylko się zmobilizujesz i zrobisz jakiś śliczny dom.

stare 25.03.2008, 18:03   #15
Natalka1238
Guest

nie chodzi o to ze bede "Krzyczeć"" tylko poprostu się mnie czepiacie ze złe zdjęcia itp.
nie mam talentu to prawda .. ja nic na to nie poradze

stare 25.03.2008, 18:23   #16
wampiś

Reputacja: 10

"Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie ."

A moim nie .

Salon:
Za dużo wolnego miejsca, za duże okna, pusto! Te kwiatki to ja nie wiem z czym mają się komponować - zbędne.

Kuchnia:
Mało widać, przydałoby się jeszcze inne zdjęcie, z innej perspektywy. Gdyby blat był innego koloru (choć nie wydaje mi się, żeby była taka możliwość) byłoby ok.

Pokój:
Pusty. I po co ten misiek? Podoba mi się pościel.

Łazienka:
Haha, niezłe. Prysznic połączony z oknem :laugh:. Ogólnie nie chciałabym mieć koło siebie kuwety, gdy się załatwiam xP

Rzut pokazuje jaki dom jest pusty. Nie twierdzę, że powinno być w nim nawalone, ale z pewnością lepiej dałoby się wykorzystać tą przestrzeń (tak, lubię przestrzeń ale to nie znaczy żeby świeciło pustkami).

Zewnątrz:
Okna na górze takie, a na dole jeszcze inne... Dach jest koszmarny. Automatyczne zadaszenie?:>

EDIT: wiem, że to może tak ostro brzmi, ale krytyka powinna motywować, a nie zrażać do dalszego działania, więc pamiętaj :smirk:

Ostatnio edytowane przez wampiś : 25.03.2008 - 18:39
wampiś jest offline  
stare 25.03.2008, 19:32   #17
Gratka95
Guest

Hey mam na imię Patrycja Knot.-To zdanie nie w tej formie ;/ raczej chodziło ci o zdanie : Hej nazywam sie Patrycja Knot.
Reszta
1.Domek z przodu.Jest on utrzymany w szarej barwie , ponieważ moim zdaniem wygląda to ładnie .-Strasznie sztuczne ;/ Miałaś przejśc odrazu do domkua te zdanie na końcu tylkow tym przeszkadza(jest strasznie tandetne ! ...moim zdaniem wygląda to ładnie... : co to miało być ? )
2.Albo jesteś dziecinna, albo jestem jakaś inna .. Ten pluszak u dorosłej pięknej kobiety(simki) ? Beznadzieja !!
3.Zdjecia są do kitu an dodatek z brakiem półscian który utrzymuje taki klimat jak gdyby ci zależało aby uzyskać efekt zdjecia całego mieszkania .. ;/
4. Nie mam juz nic do powiedzenia ;( strach na to patrzeć i tyle (moim zdaniem) jeśli maz mi coś do powiedzenialub skrytykowania to mi to powiedz w prost ja prawdy przed nikim nie skrywam tak jak ty (że niby ci to siostra wszytsko skasowała) ;( omg...dobra spadam bo sie rozpisałam ae nie na marne ! wybacz ale to tandeta i nie jest nawet warte '0' ... tylko se nie pomyśl ze myśle że ja robie domy cód miód bo tak nie myśle ! nikt nie jest doskonały !!!

stare 25.03.2008, 19:38   #18
Natalka1238
Guest

to ja juz nie bede umieszczała moich domów an forum !! Zrobie jeszcze jeden w w białych barwach i cieplejszy jak dla mnie ale cóż zbaczymy

stare 25.03.2008, 19:40   #19
Gratka95
Guest

A i cos jeszzce dodam ... cos mi sie zdaje ze tak naprawde to ty nie posiadasz tylu dodatków s seri the sims 2 , ile podałaś ... ;| czy to jedno z następnych kłamstw ? ojojoj..

stare 25.03.2008, 19:44   #20
Natalka1238
Guest

Co?!no chyba kpisz!!mam je ale po co mam wszydtkie rzeczy z tego wykorzystywać !!??I jakich nastepnych kłamstw !!!??

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania