|
|
#11 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Całkiem dobry.
Moje zastrzeżenia budzi jednak szara, drewniana podłoga w salonie (jakoś wg mnie nie pasuje), takie same kamienie przed wejściem i w holu (tak, jakby nie położyły podłogi) i podwójne łóżko jakoś nie wpasowało się między okna. Ale ogólnie dom sprawia miłe wrażenie 8/10 |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Nie chce mi się gadac
6/10 |
|
|
#13 |
|
Reputacja: 10
|
7.5/10 .... Wnętrze takie sobie ...
|
|
#14 |
|
Guest
|
Bryła niezbyt ciekawa, dom w środku nawet fajny
![]() 8.5/10 |
|
|
#15 |
|
Guest
|
Oj, nie bardzo mi się podoba.
Bryła jest troche za ciężka. Wnętrze zbyt "zimne" jak na mój gust. Chłodne kolory, szarosci i biele - bardzo tam smutno. Przydałby się chociaz jakis jeden mocniejszy akcent kolorystyczny - czerwone kwiaty, albo cos... Sypialnia ciotki mi się podoba (bo są moje ulubione beze). Cała reszta (układ domu, rozstawienie mebli) całkiem całkiem Moze nie idealnie (pare błedów Ci juz wytkneli), ale jest okej.Kłopot w tym, ze widząc taką bryłe spodziewałam się bardziej ekskluzywnego wnętrza. Skórzanych kanap, zabytkowych komódek, boazerii na scianach i drewnianych podłóg z puszystymi dywanami. Twoje wnetrze jest zupełnie inne (ociera się nawet o nowoczesne ) To mi troche zepsuło efekt...
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
mnie ciarki przechodza jak widze duzo zimnych kolorow w domu, ale ten jest calkiem mily i bryla taka nie za bardzo, ale widac ze pracowalas nad tym i postawie ci 10/10 na zachete :smirk: :smirk: :smirk:
|
|
|
#17 |
|
Guest
|
Dzięki za ocenki :*
|
|
|
#18 |
|
Reputacja: 10
|
Mi również nie zabardzo przypadł do gustu.
Dużo nie wykorzystanej przestrzeni. Salon zimny, pusty... Podoba mi się sypialnia ciotki ![]() 6,5/10 Pozdrawiam! Mam nadzieje, że będziesz budowała dalej. Zapraszam do moich domków. Linki w sygnaturze
|
|
#19 |
|
Guest
|
Ładnie
Co mi odpowiada :-To że zbudowałaś 2-piętrowy domek ![]() -Mieszkają w nim 2 Wspaniałe lokatorki -Układzik mieszkania -Lokatorki są zaopatrzone w wysokojakościowe auto ![]() Mogłaś zainwestować w garaż. Jak widać Rodzina Gwiazd jest bogata mogłaś zbudować im baraż taki mały,skromny zarazem ale by był 8/10 Pozdr. od Sheby
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
Tak wiem ale niestety przyznam sie nie... zapomniałam jak sie go robi xD ... muszę sobie przypomnieć ...
... Ostatnio nie mam zbytnio czasu na granie w simsy i robienie domów ..Ale możecie się spodziewać dziś domku małego i skromnego...
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|