![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Hehehehehe.... sr ...
|
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hmmm zgadzam się z Gratką95 bryła może by była spoko ale wnętrze ekhm okropne. Hmm bez oceny.
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Hahaha
Szczerze to super bryła, ale środek mi się totalnie nie podoba... A ocenka 8/10 , bo mimo wszystko (chociaż nie chciałbym mieszkać w takim domu) to urządziłeś wszystko ze smakiem i w swoim stylu. Tak trzymaj :-) |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Ale Wy jestescie rąbnięci z tą krytyką... wydaje sie Wam, ze nie mozna zbudowac czegos z przymruzeniem oka?!
Te lampy są zabójcze, szkoda tylko, ze czasem reszta wnętrza z nimi nie współgra - zbyt powazne meble itd. Trzeba sie było zdecydowac na jeden styl i jak szalec to szalec!! ![]() Chyba wykorzystam Twój pomysł i uzyje tych samych lamp, ale dodam troche więcej szalonych tapet i mebli ![]() Za to zupełnie nie podoba mi się ogród. Przy tak barwnym domu wydaje sie strasznie smętny ![]() Btw. dlaczego ludzie tutaj nie mają poczucia humoru, co? ![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Taki i inne podobne do tego komety (których pare jest wczesniej) to już naprawde szczyt... Jak mozna byc tak nieprzyjemnym? Są gusta i gusta, to wie kazdy. To co podoba się jednej osobie nie musi podobać się innej... Wiadomo, ze kazdy wrzucając tutaj swój dom musi się liczyc z krytyką i odrobiną "prawdy", ale krytyka powinna być KULTURALNA i wyrażona w taki sposób, zeby nikt nie poczuł się dotknięty... Chyba nie tak trudno to zrobić? :[ |
|
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
jak budowales ten dom potrafiles sobie wyobrazic ze mieszkasz w takim domu.....w kazdym pokoju kolorowe, jaskrawe swiatla i pusto wszedzie.....ja bym zwariowala (niewiem jak ty)
ocena to : 4,5/10 na zachete :* :* :smirk: :* :* |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wnętrza są puste, źle podobierane pokrycia ścian i podłóg. Bryła b. ładna, ale ogród pusty. Te światla mnie dobijają. Ja rozumiem takie światła w pokoju szalonej nastolatki czy kogoś w tym rodzaju, ale gdybym miała takie światła w całym domu z pewnością miałabym częste ataki padaczki. Kuchnia wygląda jak dyskoteka (mam na myśli te okropne światła, mnóstwo pustej przestrzeni i akcesoria takie raczej imprezowe), chociaż ogólnie rzecz biorąc większośc domu wygląda jak dyskoteka. Gabinet równiez wydaje mi siię porażką, bo spojrzyj: jak tu się skupić, kiedy wszędzie ci migają światla? Do tego kolory - odpadają. Nie mówiąc już o pokoju dla dzieci.
Odpowiedz sobie sama na pytanie: czy zamieszkałabyś w takim domu? Ja nie. Może ty masz inne zdanie. Ocena: 3/10 (za bryłę, ona cię uratowała) |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
DzikaŚwinia - nie tykaj sie mojego gustu ! Jesli wiesz ze moze sie innej podobac osobie a drugien nie to poco by byly te wszytskie posty z krytuyką ?! powiesz mi czy nie ? lol... jesli cos ci nie pasi w moim guście to poco sie wyrażasz do mnie ?!!! nie rozumie totalnie takich osób ..;/
|
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzięki wszystkim za ocenianie, drugi dom postaram się zrobić lepiej ![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|