|
|
#12 |
|
Reputacja: 10
|
Niezły
![]() 8/10
|
|
#13 |
|
Guest
|
Ladny 8/10 rzadko tak oceniam
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Moje pierwsze wrażenie: będzie dobrze, gdyż czuję taki klimat, uwielbiam takie domy. Bryła fantastyczna, te kwiaty przed domem bardzo fajnie wyglądają
Zauważyłam, że zrobiłaś taki malutki balkonik na parterze. Też takie czasem buduję (lecz na razie moich prac się nie zobaczy na forum, bo pracuję nad swoimi domami). Wnętrze bardzo mi się podoba, lecz mam zastrzeżenie:1. Trochę nie pasuje to, że komputer jest zaraz koło łóżka. Ocena: 9/10 Nieźle
|
|
|
#15 |
|
Guest
|
Jak na 1 domek bardzo ładnie, 8/10
|
|
|
#16 |
|
Guest
|
olusia1996-Dużo szkicuje wiec dlatego mój 1-wszy dom tak wyszedł
![]() sunny- Łosz.Szukałam tego laptopa z dobre 20 min. ale naszczescie znalazłam Laptop- http://freenet-homepage.de/stylistsi..._01_meshes.rar*Ashley*- Mogłabym dać do sciagniecia ale hmmm... musze nad tym pomyślec ![]() Ftopic - to wiedz że ciesze sie że tak mnie oceniłeś ![]() bouffe-Zgadzam sie co do słowa z twoimi spostrzezeniami oraz uwagami ![]() Wszystkim dziekuje za wyrozumiałe oceny i opinie oraz uwagi :* Ostatnio edytowane przez Sheba : 07.04.2008 - 15:33 |
|
|
#17 |
|
|
Bardzo fajny,ale niektóre rzeczy mi się nie podobają.
Skąd masz cytryny i meble z salonu (głównie sofa) . Pozdr. Kol0rowa
|
|
#18 |
|
Guest
|
Kol0rowa-
ZEstaw sof: http://simnutscreations.com/recolors...g01/rcc01.html Cytryny: juz nie pamietam gdzie taki drobiazg ściagłam ;] |
|
|
#19 |
|
|
9/10. Bez oceny opisowej. Ostatnio mi się nie chce pisać
![]() pozdrawiam: kubuss |
|
|
|
|
#20 |
|
Guest
|
dzieki za wszystskie ocenki
ale czemu tak mało ? no pisac mi tu ocenki !
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|