|
|
|
|
#1 |
|
Guest
|
Ten dodatek do TS2 moze byc fajny a co do tych 4PR to wiesz jak mieszkasz wbloku (nie wiem gdzie wiec bez urazy) to pewnie wiesz ze ogródek na balkonie nie jest taki sam jak na wlasnym podworku. mnie zastanawia tylko jak to bedzie wygladac. kilkanascie simow na jednej parceli
moze byc CIEKAWIE
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guest
|
Cytat:
Skoro w CPR są ogródki to jak one będą wyglądać w bloku i gdzie, kurczę miejsce na drzewka? Jak na trawniku to ja się z sąsiadami o owoce bić nie będę Poza tym słuszna uwaga - skoro w grze może być na parceli 8 Simów to jaki z tego blok? (chyba, że po kliknięciu rozwinie się cała lista dostępnych "apartamentów") Nie bardzo sobie po prostu wyobrażam jak to zostanie rozwiązane w całości
Ostatnio edytowane przez Callineck : 11.04.2008 - 01:28 |
|
|
|
|
#3 | |
|
Reputacja: 13
|
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Dodatek może być nawet fajny. Poczekam na kolejne info.
Pzdr.
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja i tak pewno kupię , mam każdy dodatek , od Studiów po Czas Wolny , uzależnienie
Najgorsze jest to ,że lada dzień wychodzą 3 i co z tymi wszystkimi dodatkami mam nadzieję , że to sie jakoś połączy ? :con:
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Boże nie będzie to blok, a raczej budynek gdzie jest kilka(naście?) mieszkań. Poza tym będzie można kierować tymi 8 simami, czy coś, a reszta będzie sobie, ale też nie za dużo ich... Tak to sobie wyobrażam.
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Ja myślę, że to będzie na podobnej zasadzie jak mieszkanie w akademiku w NS
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guest
|
Cytat:
Jednak ja zawsze jestem sceptyczna i wolę sprawdzać wszystko w działaniu np. nie mam jeszcze Czasu Wolnego, choc to już długo nie potrwa Po prostu jak wyjdzie dodatek to poczytam sobie recenzje, poradniki, TO forum i wtedy zadecyduję
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
|
|