![]() |
#12 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła nie za ładna . Przydało by się kilka drzew i krzaków .
Środek może być ale niczym nie przyciąga wzroku. Dam 6\10 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to to, że dom ma za mało okien i wygląda... pusto. Bryła ładna. Muszę przyznać, że wnętrze domu jest o wiele lepsze od tych w poprzednich domach. Oby tak dalej.
Ocena: 8/10 |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#15 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgodnie z obietnicą
![]() Obejrzałam wszystkie Twoje domki i widzę, że jakoś tak w nich pusto i monotonnie. Mam wrażenie, że we wszystkich domkach pomieszczenia są w tej samej kolorystyce, a na pewno w bardzo zbliżonej, głównie beże i szarości. Twoim domkom brakuje klimatu. Kojarzą mi się z budowlami z pierwszej części tej gry. Nieumiejętnie łączysz meble, mieszasz style. W tym domku, w kuchni ustawiłaś meble w wiejskim stylu, a w salonie jakiś nowoczesny fotel. Pomieszczenia nie pasują do siebie, wręcz się ze sobą "gryzą". Puste kąty również nie robią dobrego wrażenia. W twoich domkach brakuje mi przede wszystkim dekoracji, na ścianach, podłogach i meblach. To nadałoby im odpowiedni klimat. Podwórko jest zupełnie niezagospodarowane, brakuje ścieżek, kwiecistych rabatek itp.. Ale oczywiście buduj dalej. Praktyka jest niezbędna, aby dojść w czymś do wprawy. Przede wszystkim jednak graj w swoich domkach, baw się w nich i nimi, a pewne rozwiązania umeblowania pomieszczeń same się nasuną. Pozdrawiam ![]()
#16 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajnie, bo przytulnie. Plus-salon i przedpokój-panuje tam ciepły klimacik. Minus-łazienka zupełnie odchodzi od klimatu całego domu. Zewnątrz bardzo ładnie. Ogólna ocena 8/10.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Domek ladny ale nie bodoba mi sie te pomieszanie stylów.
8\10 -2 za pomieszanie stylów. |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję wszytskim za ocenki
![]() Cieszę się, że większości się podoba. Jest to chyba najlepiej oceniany mój domek. Pozdrawiam i czekam na dalsze ocenki ![]()
#20 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=kotek23]Cieszę się, że większości się podoba.
Jest to chyba najlepiej oceniany mój domek.QUOTE] podoba? chyba ci się coś pomieszało policz sobie ile osób jest na 'tak' a ile na 'nie'. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|