![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
hejka!
fajny , nie duży i przytulny domek ... wnętrze też jest spoko umeblowane :-) daję 10/10 ... można wiedzieć skąd wzięłaś meble do kuchni i do dziecka pokoju? z góry dzięki .. pozdrawiam :-* |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Skąd masz to łóżko? Jest boskie
|
![]() |
#14 |
Reputacja: 22
|
![]()
ZuuZaa:
http://www.simsinparis.com/ W recolors |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
luja - sorry, ale nie wyręczaj mnie dobrze ?! to denerwujace jak inna osoba z 'innego świata' wpycha ci sie na miejsce ;| moze byś tk lepiej oceniła ? =)
|
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Sheba:
moze byś tk lepiej oceniła ? =) to do mnie? jeśli tak to mówię od razu że musiałam już schodzić z kompa i nie miałam czasu napisać ![]() bryła nie za bardzo mi się podoba, natomiast ogród jest bardzo ładny. podoba mi się pomysł z tą altanką. środek także bardzo ładny, ale kilka rzeczy mi nie pasuje, np. to maxisowe akwarium. ocena: 7,5/10 ![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
ZuuZaa
- nie nie koteq, to nie do ciebie ![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bryła sprawia wrażenie, jakby powstała prz budowaniu kolejnych pomieszczeń (mam nadzieję, że wiesz o co chodzi). wnętrze też mnie jakoś nie ujęło za serce. Takie zwykłe i bez wyrazu. A pokój dziewczynki to już mi się 'wybitnie nie podoba.' Za mało zabawek, urządzony jakby 'na szybko', troszkę bez smaku. W porównaniu z poprzednimi domaami wypada - moim zdaniem- słabiutko.
6/10 |
![]() |
![]() |
#19 | |
Reputacja: 22
|
![]() Cytat:
Poprostu podałam linka, czy coś w tym złego? Akurat byłam na tej stronie i jednocześnie przeglądałam Twój temat więc podałam gdzie jest to łóżko. Proszę bardzo ocenie: bryła klockowata, nic ciekawego. Dach moim zdaniem za wysoki. Wnętrze urządzone tak zwyczajnie. Nic nie zwraca mojej szczególnej uwagi ale też nic nie jest źle. No może poza jedną rzeczą a mianowicie: w salonie są jasne meble a już w kuchni ciemne. Znajduje się to w jednym pomieszczeniu więc chyba powinny być tego samego koloru. Co do pokoju dziewczynki jakoś nie mam zdania. W ogrodzie podoba mi sie tylko altana. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
spoko,dzieki ze to doceniłaś ze chodzi mi o dawanie ocen a nie linków xD azpreszam serdecznie do nowego domku pt. "Ste 20" - znajdziece go w syknaturze xD
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|