|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przyzwyczaiłem się już do mizernych ogrodów w Twoich projektach, dlatego słowem się nie odezwę na temat otoczenia parceli (chociaż płytki w takich ilościach mogłes sobie darować
![]() Wnętrza wyglądają ciekawie - ciepłe ale jednocześnie nowoczesne. Bardzo ładnie wyszedł Ci salon (przepadam za tymi panelami ![]() Z jednej strony spodziewałbym się, że stworzysz czasem coś innego niż mały, prosty dom a z drugiej - jest to moim zdaniem Twój znak rozpoznawczy. Tak czy inaczej - czekam na następny (może z ładniejszym ogródkiem?). ;> Ostatnio edytowane przez haughton : 26.05.2008 - 09:54 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
pikne domki robisz wiesz?? 10/10 pzdr 4U
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
ZuuZaa wiem że bryła nie jest 1-szej jakości ale nie chciałem jej zmieniać
![]() EDIT: Nie dam do ściągnięcia bo: 1. Nie umiem pakować domu w jakimś tam programie ^^ 2. Większość stron, z których pochodzą dodatki nie wyraża pozwolenia na redystrybucję. Ostatnio edytowane przez kubuss : 24.05.2008 - 21:43 |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Jak zwykle budujesz ładne domki. Mogłeś zamieścić chociaż ze dwa zdjęcia domku przed przebudową ( nie mam Czasu Wolnego, nie wiem jak ten dom wygląda ). Bryła nie ładna, ale maxisowska więc jej nie oceniam. Co sie tyczy wnetrz to nie mam sie do czego przyczepić. Przytulnie, kolory przyjazne dla oka, dom wydaje się taki cieplutki. Bez dłuższych namyślań daje 10/10.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Gdyby nie ten sufit wszystko było by świetnie,9,5/10
|
![]() |
#6 |
|
![]()
Martka27 - kafelki są chyba z modthesims2
Dzięki za wszystkie ocenki :* |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
bardzo ładny - 10/10
|
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
bryła ma za dużo okien i jest brzydka 2/10.Za to w środku.............cudo no jest kilka niedociągnięć np.sybialnia-bleeeeeee ale ogółem ślicznie 8/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny domek. Bryła rzeczywiście średnia, ale wnętrze super
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|