Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Domy [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Wygląd
stare 31.05.2008, 14:25   #11
Souris
Guest

Domyślnie Odp: "Beauty" by nicole

ja lubię modernistyczne wnętrza, a nie cierpię drewnianych chałup, dlatego może Ci się nie podoba

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 31.05.2008, 14:29   #12
Sheep-y

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał nicole3131 Zobacz post
ja lubię modernistyczne wnętrza, a nie cierpię drewnianych chałup, dlatego może Ci się nie podoba
Wiesz ... w moim mniemaniu są różne rodzaje 'modernów'. Są moderny ciepłe, przytulne i przyjazne, na które miło się patrzy. No i są moderny 'szpitalne' , w których znalezienie czegoś miłego dla oka graniczy z cudem. Ten moim zdaniem zalicza się do kategorii drugiej ...

i szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi czy dom jest drewnianą chatą czy modernem jeżeli przyjemnie się na niego patrzy.
Sheep-y jest offline  
stare 31.05.2008, 15:50   #13
cassant
Guest

Może byc , trochę smutno w tym domu, wprowadź więcej kolorów i roślin , bardzo nowocześnie, ogólnie 7,5/10

stare 31.05.2008, 16:35   #14
simka1
Guest

dziwny pomysł z tym dywanem w kuchni...mało praktyczne na dłuższą metę
domek fajny , ale przydałby sie jakiś rzut z góry poszczególnych pokoi bo nie bardzo moge sie połapać co , gdzie i jak 8/10

stare 31.05.2008, 17:13   #15
Chryzantem Złocisty
Guest

Strasznie maxisowy,w ogóle nie podoba mi się,blablabla.

I jak się teraz czujesz?

stare 31.05.2008, 17:17   #16
Souris
Guest

gadaj co chcesz ale wszyscy wiemy, że nie jest maksisowy.Pytasz jak się czuję, wesoło mi, że robisz z siebie pośmiewisko, a bym zapomniała.Zazdrościsz, bo nie umiesz robić lepszych

stare 31.05.2008, 17:36   #17
simka1
Guest

Cytat:
Napisał nicole3131 Zobacz post
gadaj co chcesz ale wszyscy wiemy, że nie jest maksisowy.Pytasz jak się czuję, wesoło mi, że robisz z siebie pośmiewisko, a bym zapomniała.Zazdrościsz, bo nie umiesz robić lepszych
jakaś dzwnie kłótliwa jesteś...przypominasz mi kogoś z innego forum

zarzucasz innym ,że nie umieja przyjac krytyki a sama tego nie potrafisz ....

stare 31.05.2008, 17:38   #18
Souris
Guest

oczywiście, że potrafię ale wiesz, że to nie jest maksisowe, a Chryzantem chciał mi zrobić na złość.Nie wiem czemu wszyscy się na mnie uwzięli odkąd wrzuciałam na forum swoje domki

stare 31.05.2008, 17:45   #19
Chryzantem Złocisty
Guest

Muahaha xD jakbyś zobaczyła moje domki,to byś dopiero dostała drgawek,bo ja robię domy tylko z maxisowych rzeczy ojjj ale byś miała ataki przed monitorem aż je niedługo wrzucę specjalnie dla Ciebie

Wszystkim piszesz,że ich rzeczy są maxisowe,mimo iż nie są,więc ja Tobie też tak napisałam,żebyś zobaczyła jak to jest ^^

Muahahah,dzięki za polepszenie mi humoru BTW-nie na darmo nazywają mnie klasowym pajacem,więc coś z reala przenoszę na forum

stare 31.05.2008, 17:48   #20
Souris
Guest

śmieszny jesteś wiesz, nie będę się z Tobą kłóciła i nie mogę doczekać się domku, tak go skrytykuję, że się nie pozbierasz, nie spodziewam się czegoś pięknego, a i będę dla ciebie tak miła jak ty teraz dla mnie

Zamknięty Temat

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania