![]() |
#12 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
i szczerze mówiąc gówno mnie obchodzi czy dom jest drewnianą chatą czy modernem jeżeli przyjemnie się na niego patrzy. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Może byc , trochę smutno w tym domu, wprowadź więcej kolorów i roślin , bardzo nowocześnie, ogólnie 7,5/10
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
dziwny pomysł z tym dywanem w kuchni...mało praktyczne na dłuższą metę
![]() domek fajny , ale przydałby sie jakiś rzut z góry poszczególnych pokoi bo nie bardzo moge sie połapać co , gdzie i jak 8/10 |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]()
Strasznie maxisowy,w ogóle nie podoba mi się,blablabla.
I jak się teraz czujesz? |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
gadaj co chcesz ale wszyscy wiemy, że nie jest maksisowy.Pytasz jak się czuję, wesoło mi, że robisz z siebie pośmiewisko, a bym zapomniała.Zazdrościsz, bo nie umiesz robić lepszych
|
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() zarzucasz innym ,że nie umieja przyjac krytyki a sama tego nie potrafisz .... |
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
oczywiście, że potrafię ale wiesz, że to nie jest maksisowe, a Chryzantem chciał mi zrobić na złość.Nie wiem czemu wszyscy się na mnie uwzięli odkąd wrzuciałam na forum swoje domki
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Muahaha xD jakbyś zobaczyła moje domki,to byś dopiero dostała drgawek,bo ja robię domy tylko z maxisowych rzeczy
![]() ![]() ![]() Wszystkim piszesz,że ich rzeczy są maxisowe,mimo iż nie są,więc ja Tobie też tak napisałam,żebyś zobaczyła jak to jest ^^ Muahahah,dzięki za polepszenie mi humoru ![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
śmieszny jesteś wiesz, nie będę się z Tobą kłóciła i nie mogę doczekać się domku, tak go skrytykuję, że się nie pozbierasz, nie spodziewam się czegoś pięknego, a i będę dla ciebie tak miła jak ty teraz dla mnie
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|