![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
_Bardzo podoba mi się bryła tego owego domku. ^^ Ładnie urządzony, ale nie za bardzo podoba mi się tak dużo kwiatów w sypialni. No i oczywiście piękne połączenie kolorów i mebli. Chociaż nie za bardzo mi ogród w tej całości pasi.
;* |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Bryła za prosta, ale środek piękny. Salon i kuchnia- wspaniałe kolory.
|
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Co do tego-mówię.Mam nadzieje że po raz 1-wszy i ostatni.Bryłe wykonałam sama.nie ściągnełam z internetu czy cos w tym stylu.popostu. ciągłam sobie ten sam domek z pimp-my-sims i na jego podstawach ( tz.czrnych kafelkach z zewnątrz,oknami,drzwiami i dachem ) zrobiłam domek,prosze was nie narzucajcie mi tego,że sciągłam dobra ? bo takiego czegos nie lubie ;]
|
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
śliczny
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie mam za wiele czasu.
9/10 ![]()
#16 |
Guest
|
![]()
Cudowne kolory...zieleń, pomarańcz...oh!
![]() ![]() 8/10 -dzięki tym kolorkom ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]()
Bryła - rewelacja (szkoda, ze nie Twoja)
wnętrzne - baardzo fajne ![]() ogród -aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! masakra! Właź w tej chwili do simsów i przerób te 3 krzesła i stół na cos, co pasowałoby do swietnej bryły i wnętrza! ![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
Dom jest fajny i przytulny. Jednak te kwiaty na podłodze w sypialni wyglądają STRASZNIE
|
![]() |
#19 |
|
![]()
Bryły ne oceniam bo już taką widziałam -.-
Środek śliczny. 9/10 P.S., mam dziwne wrażenie, że nazwa domu wzięła się od mojego nicka xP |
![]() |
![]() |
#20 |
|
![]()
Z zewnątrz jest prawie identyczny jak pewien domek, który ja ściągnąłem z neta. Nawet te same pokrycia ścian i dach. Nie będę oceniać, bo to chyba nie Twój projekt. Ale wewnątrz- pięknie. Nie podoba mi się tylko łazienka, ale może się czepiam. Malutka kuchnia- idealnie trafiony pomysł, urzekła mnie od razu. Taka jasna i ma w sobie to coś... 9,5/10 (-0,5 za łazienkę...)
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|