![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Pierwsza rzecz jaka zwróciła moją uwage - błąd w tytule
![]() ![]() Poza tym domek całkiem sympatyczny. Szkoda, ze nie ma zadnego ogrodu... Wygląda to tak, jakbys zaczeła od wnętrza, a potem nie starczyło Ci zapału na ogród. We wnętrzach postaraj się uzywac wiecej ciepłych barw ![]() |
|
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
powiem Ci szczerze <nie ważne czy obiektywnie czy subiektywie, o to już nie mam zamiaru się z Tobą kłócić
![]() *salonu - ta niebieska tapeta coś mi nie pasuje, *sypialnii - zajasno, za kremowo, tam wszytsko jest w takim samym odcieniu, mogłaś dać jakis element w innej kolorystyce, *kuchnii - ta podłoga coś mi nie pasuje i za.. ubogo tam. *sypialnia nastolatki - piink!!! ale za różowo i za pusto *jadalnia, łazienka - za czarno *hall - akwairum ![]() *atlanka - ładna jest, tylko te krzesła nia pasują. Podsumowując, nie chce Cie dobijać, w końcu to Twój pierwszy domek ![]() za pusto wokół domku i ta bryła, ajć, taka.... nbez wyrazu, nie podoba mi się. EDIT; ale że tobie się chciało i dałaś na forum to w ogóle jest wielki + Ostatnio edytowane przez psychickid : 16.06.2008 - 18:49 |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|