|
|
#1 |
|
Guest
|
Po pierwsze chcę zauważyć że jest to mój pierwszy domek na forum i proszę o łagodną krytykę
Domek o ilie się nie myle jest budowany na średniej parceli, jest budowany na fundamentach i składa się z porteru i dwóch pięter. Chatka jest przeznaczona dla małżeństwa. Na parterze znajduje się łazienka spory przedsionek i kuchnia połączona z jadalnią z wyjściem na ogród i do basenu, schodu z parteru prowadza na piętro gdzie wchodzi się bezpośrednio do salonu z balkonem , obok są drzwi do sypialni również z balkonem. Na drugim piętrze jest pokuj rozrywki (bilard stół do gry w karty itp.) oraz za drzwiami niewielkie biuro z dwoma biurkami. Ogród jest spory ale ciasny, jest tam oczko wodne, basen i zakątek wśród drzew gdzie można np. wypić herbatę . Domek jest testowany , mieszkają w nim moi simowie : Maria i Henry McGorty oto fotki :BRYŁA NOCĄ ![]() TARAS ![]() TARAS NOCĄ ![]() PRZEDSIONEK ŁAZIENKA KUCHNIA ![]() SALON ![]() SYPIALNIA BALKON OD SYPIALNI POKÓJ ROZRYWKOWY ![]() BIÓRO ![]() OGRÓD : stawek nocą : ![]() stawek za dnia : ![]() inne ujecia ogrodu : KĄCIK ZE STOLICZKIEM w nocy : ![]() za dnia: ![]() BASEN : RZUTY : i na koniec zdjęcia właścicieli domu : Henry : i Maria ![]() Mam nadzieję że domek się wam spodoba
Ostatnio edytowane przez asiolek : 17.06.2008 - 15:06 |
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|