![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Po zainstalowaniu packa z obsługą Visty problemu już napewno nie będzie...
Bo aplikacja będzie uruchamiana już przez... no nazwijmy go 'cusia' (chodzi o plik exe czy inaczej plik wykonywalny...) robiony pod Viste... Same S2 mogą (ale nie muszą) stwarzać problemy. A lapek nie musi być z serii dla gier/multimedii. Ten podany później może tak dobry już nie będzie - aczkolwiek dalej S2 na nim pójdą. |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Nie będę zakładać nowego tematu.
Ja też mam w planach zakup nowego laptopa. Chciałabym kupić Acer Extensa 5220. Zastanawiam się, czy będzie on w miarę dobrze działać z The Sims2 i dodatkami? Tutaj jest on, ale ja go nie kupuję w sklepie Internetowym, tylko w moim mieście. ![]() http://www.nokaut.pl/laptopy/noteboo...20-050508.html |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]()
Na takim lapku podstawa napewno ruszy...
Jak z dodatkami - nie wiem Aczkolwiek nie należy spodziewać się cudów - zintegrowane układy Intela (graficzne) nie są w ogóle robione pod gry więc trzeba będzie być mało wymagającym... |
![]() |
![]() |
#15 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
^^ . ![]() avatar by boginirapu. Ostatnio edytowane przez xaska007x : 20.06.2008 - 12:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Reputacja: 13
|
![]()
Ja posiadam laptpa i zwykły komputer. Twierdzę, że na laptopie chodzą jeszcze lepiej ;]
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak najbardziej.
![]() pozdrawiam i życzę miłego i 'sprawnego' grania na lapku xD
![]() |
#19 |
Guest
|
![]()
Już moje dwie koleżanki miły na laptopie simsy i sie laptopy szybko popsuły a nie były takie najgorsze
Ale myślę że jednak może to był zwykły pech z ich strony(czyli ze strony moich koleżanek).No to jednak myślę że może kupić. Ostatnio edytowane przez Rocket : 20.06.2008 - 17:49 Powód: nie piszemy dwóch postów pod rząd |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Nieważne, ale wiedz, że laptop od gry się nie zepsuje, a raczej nie powinien od razu.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|