Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 26.06.2008, 20:36   #11
blueberry123
Guest

Domyślnie Odp: W odcieniach brązu

skad masz meble do przedsionka ? ; pp

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 26.06.2008, 20:46   #12
egeszege
Guest

ten twój Raduś ma 6 bańek i mieszka w takiej ziemiance ?! chyba go nie lubisz za bardzo ...

a ocena domku to standardowo - n/c. i wszystko to wina tylko i wyłącznie tych internetowych śmieci ...

stare 26.06.2008, 21:02   #13
ARLID
Guest

Meble do przedsionka znalazłem na forum czytając tematy w dziale, gdzie użytkownicy czegoś szukają.

stare 27.06.2008, 09:30   #14
Greenlyme
Guest

Z zewnątrz ładnie, tylko nieco za pusto. Zwróciłam uwagę na piękne drzwi wejściowe. W środku nie wszystko mi się spodobało np. ten intensywnie zielony kolor w kuchni. Jednak całe wnętrze jest przyjemne dla oka. Ogólnie dom mi się podoba ^^ 7/10

stare 27.06.2008, 09:45   #15
Swistaq

Reputacja: 10

Nie podoba mi się dach,jakoś do mnie nie przemawia. Poza tym domek świetny. Od razu przypadł mi do gustu. Skąd masz MEBLE DO PRZEDPOKOJU,KUCHNI I ŁAZIENKI????????
Swistaq jest offline  
stare 27.06.2008, 13:27   #16
ARLID
Guest

Meble z łazienki są z simsinparis
meble z kuchni są z 4everfantasy
Meble z przedpokoju są na 90% z holy simoly
Dzięki za ocenki.

stare 28.06.2008, 17:54   #17
QtsunQmun
Guest

Wybrałeś parcelę zbyt dużą do powierzchni domu przez co powstały pewne niedociagnięcia w zagospodarowaniu ogrodu i otoczenia domu..
Przeważający w prezentacji jasny teren wygląda nienaturalnie - nastepnym razem spróbuj pobawić się łącząc kilka ze sobą..
Używasz dodatków z netu więc pole do popisu jest ogromne..
Można również ukształtować w otoczeniu np małe pagórki i wzniesienia dekorując różnoraką zieleniną ..

Wnętrza bardzo ładne, widac że nie boisz się kolorów i potrafisz je ze soba łączyć zachowując styl i estetyczne wrażenie..

Co do bryły - ciekawa, jednak całość zepsuł ten płaski dach ..Sprawia wrażenie "uciętego"..
Następnym razem pokombinuj trochę z tym dachem...

Jakkolwiek, budowanie wychodzi Ci całkiem nieźle - dużo ćwicz a napewno z każda budowlą będzie coraz lepiej..

stare 28.06.2008, 21:14   #18
maniakwiatek
Guest

Ogród trochę mi się nie podoba, ale środek ładny.8/10.

stare 31.07.2008, 21:56   #19
braindamage

Reputacja: 10

aww, piekniee
braindamage jest offline  
stare 01.08.2008, 21:50   #20
Linea
Guest

Lubie domy, w których autor od początku do końca ma pomysł, co, gdzie i jak ustawić, żeby całość miała 'ręce i nogi' i chwytała za oko, sprawiając, że sam oglądający zapragnie w danym domu zamieszkać...

Tutaj widać pomysł był i to nie banalny, wręcz powiedziałabym bardzo fajny, jednak wielkość parceli Cię trochę przerosła.
Jak już ktoś wspomniał wyżej, brak spójności ogrodu, głównie przez rozrzucone meble ogrodowe,ozdoby które sprawiają, że wygląda to nienaturalnie. Komu chciałoby się chodzić kilometry tylko po to, by urządzić grilla we własnym ogrodzie?! Tarasy staraj się robić w pobliżu samego domu, wyjdzie to przytulniej i bardziej realistycznie.

Dach mimo tego, że płaski podoba mi się, nie jest 'nudnym, płaskim dachem' tylko... dachem. ;-)

Wnętrza bardzo mi się podobają, starałabym się bardziej łączyć kolory i dodatki...
Np. Brązy lubią zieleń, czerń biel przełamaną czerwienią, etc... Możliwości jest wiele i tylko od Ciebie zależy gama kolorystyczna, a jako że widać, że masz talent czekam z niecierpliwością na Twoją następną chałupkę. ;-)

Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Linea : 01.08.2008 - 21:52

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania